Kirkebrylluppet aflyst

Kirkebrylluppet aflyst

Ja jeg vidste jo egentlig allerede, da jeg blev gravid, at dette nok ville ske. I morgen skal jeg ringe ind og aflyse vores kirke, da det var meningen vi skulle giftes d.7-9-13, men det er 2 uger før jeg skal føde og jeg gider simpelthen ikke holde mit bryllup på en dag, hvor jeg intet orker, vejer et ton, har vand i benene, bækkenløsning,  må gå tidligt i seng af træthed, ikke kan nyde lidt vin eller få plads til den gode mad og muligvis kunne ende med at gå i fødsel….ikke just drømme brylluppet vel…

Hvornår den nye dato bliver, ved vi ikke lige. Nu må vi jo se om vi overhovedet overlever en baby mere eller om vi bliver en del af den flotte statistik der hedder 40% af alle ægteskaber ender i skilsmisse….;)

9 kommentarer

 • Haha, sikke en humoristisk og afslappende kommentar du slutter af med! 😀 Men det var nu en speciel dato, som er lige til at huske 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Den overskrift er jo lige til en forside til Se&Hør 😀 Måske har du en fremtid i den branche.

  Ser frem til at høre om det udskudte bryllup senere…for jeg er optimist 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Som tvillingemor vil jeg påstå, at I ikke går fra hinanden som pseudotvillingeforældre – ingen af parterne kan jo overskue at stå alene med to så små børn 😉 Og når først den hårde tid med børnene er overstået, så virker alle andre udfordringer som bagateller 🙂 Held og lykke med det hele! Jeg glæder mig til at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uanset om man har børn eller ej, så er ens parforhold noget man skal arbejde på hver dag..Kører selv på 10 ende år som gift og det er hårdt arbejde.Med mangel på søvn osv kan man ikke undgå at der vil komme gnidninger og man skal altid huske på at, man er to om at investere i et forhold..:)Er sikker på at i nok skal klare det og blive gift snart..Ønsker jer alt held og lykke fremover og også med den lille ny som snart ser dagens lys..:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lullu

  Hørte en klog kvinde sige, at når man fik børn burde man lave en pagt med sin partner om, at man ikke kunne gå fra hinanden de første 3 år af barnets liv… Det synes jeg gi’r god mening… med mangel på søvn og hormoner i kroppen er der ingen der tænker klart…
  Vi kører på anden uge med et snit på 5 timers afbrudt søvn og jeg glæder mig over hvor meget hensyn vi tar’ til hinanden og hvordan vi kan grine af at være fuldstændige smadrede… vi ved jo at det kun er for en tid;-)
  Go’ vind.
  Xx Lullu

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja så skulle du prøve 11 måneder uden normal søvn samt at være gravid samtidig!!! Så har man lyst til at pande hende der den kloge, en på lampen lol 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Jeg læste lige i dag at ægteskab er en forpligtelse. Når man siger til døden os skiller, har man også tid til at få det til at fungere 🙂 det er da en god måde at tænke på det på. Min umiddelbare opfattelse er at I er perfekte for hinanden 🙂 så skal det nok alt sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Forhåbentlig er kirkebryllupet “bare” udskudt:-) Forstår dig godt, jeg ville heller ikke have lyst til at føle mig som en hval på min bryllupsdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej.Det må du ikke tænke søde, Der er trods alt mange mange der har prøvet det samme. og flere børn. TRO PÅ DET,

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration