Stor gravid mave

Av//vand i benene

Øv altså… Dagen er kun lige begyndt og mine fødder er allerede fyldt med vand og hævede og nej jeg kan ik ligge mig ned med benene op, for så låser mine hofter:/ store elefant fødder, der ik vil bære min tunge mave… I det mindste har jeg pæne negle loooool

Mine fødder normalt

fusser

Mine fødder idag// væske i benene

20130907-105110.jpg

25 kommentarer

 • Maria

  Arbejder som social- og sundhedsass. til dagl. 🙂
  Lav nogle venepumpeøvelser, det er simpelt og de kan afhjælpe dine hævede ben/fødder.
  Sid og vip med fødderne, ellers kig her: http://e-dok.rm.dk/e-dok/e_aauhfe.nsf/$CXIV/ATTACH-RMAP-89SHUA/$FILE/Venepumpe%C3%B8v-%20%C3%B8v.%20til%20h%C3%A6vede%20ben,%2022.04.10,%20Omslag%20A.pdf

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av av av. Jeg husker det tydeligt, og det gør så ondt.

  Boble-fodbad hjalp lidt for mig.

  Føler med dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Føler SÅ MEGET med dig. Det er hæsligt med så hævede fødder. Jeg fødte for lidt over 7 uger siden og måneden op til og lidt tid efter så mine fødder sådan ud konstant. Kunne ikke fokusere på andet. Har du forsøgt dig med venepumpeøvelser og fodmassage? Håber ikke du lider sådan hver dag.

  Medfølende hilsner fra Louise
  blohms.tumblr.com her på siden, lidt nede, er der et indlæg med før og efterbilleder af voldsomt hævede fødder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej for pokker, hvor er du uheldig… men ja, dine negle er flotte 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Det ser ikke for rart ud. Køb dig nogle støttestrømper de er guld værd. Er selv gravid og går med dem hver dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Kære Sarah,
  Som sygeplejerske tilslutter jeg mig koret … Du bør tage kontakt til fødegangen og lige få tjekket din urin og dit BT. Det kan sagtens være harmløse sidste trimester hævede ben, men kan også være et tegn på svangerskabsforgiftning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg har lige ringet til akut modtagelsen og fortalte, hvordan jeg havde det, sådan all.around og de var ikke bekymrede. Jeg fik besked på, at hvis jeg fik flimren for øjnene og hævede i hele kroppen og ikke bare benene, så skulle jeg komme forbi. Føler jeg har det fint nok ud over det normale ubehag og har ikke hovedpine eller kvalme:) Men tak for jeres bekymring. Det kan sgu heller ikke passe, at jeg er så uheldig, at for svangerskabs forgiftning, nu jeg havde forliggende moderkage med Albert:) Det er de to farligste ting, man kan fejle som gravid…..jeg må da ha taget min portion;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Dejligt:) vi må jo passe på dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

   Super at du læge tjekkede. Du da virkelig taget din del af graviditetsgener, det er helt sikkert. Op med stængerne og drik evt noget hyben the. Det er let vandrivende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   … ville bare lige tilføje, at jeg selv har været sygemeldt inden begge mine fødsler, fordi der var risiko for svangerskabsforgiftning. Det er vitigt, at du får slappet af og ligger med fødderne op, så du får drænet noget af væsken – for meget af den kan øge dit blodtryk, og dét er ét af problemerne ved svangerskabsforgiftning. Du har drønet rundt, flyttet, pakket og pakket ud igen og indrettet – nu er det på tide, at du får slappet af, så du også passer lidt på dig selv inden fødslen. Mange knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniela

  Hej Sarah Louise.
  Jeg sidder netop nu, og ser dine programmer/klip på TLC’s hjemmeside, lige i p.t den med amning af skønne lille Albert. Og hold da op, hvor er du bare et stort forbillede, og hvor har du dog en stærk personlighed – også er du desuden skide køn!
  ‘Thumbs up’ for alt det du har/går igennem. Er sikker på at dine børn får en rigtig god opvækst.!
  – Blot en kommentar jeg længe har haft lyst til at skrive.
  && tak for en skøøøøn blog (tjekker den op til flere gange om dagen, hihi), og det er virkelig dejligt, at du er SÅ åben!
  Glæder mig til at følge din lille familie, samt til at se udviklingen af din datter. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Det er ikke for, at skabe drama men hvis det er pludselig du får så meget væske i fødderne, skal vi søge læge.

  Jeg har oplevet det to uger før termin og fik akut kejsersnit pga svangerskabsforgiftning.

  Pas på dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   åh ok hmm ja det er ret pludseligt, men det forsvinder igen efter jeg hviler…?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Har du det ok? Eller?

   Det er jo sikkert ikke noget.. Jeg ville nok lige ringe til vagthavende jordmoder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  Sara, jeg er sundhedsplejerske, mor til 2 og har arb 4 år på en barselsgang; så meget vand i fødderne er for meget!
  Du skal gå til din jordemor og det skal du snart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   men det forsvinder efter hvile….skal jeg så stadig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • pernille

   Altså jeg kender dig ikke, men følger alligevel din blog, selvom jeg burde være for gammel til det:-)
   Men jeg syntes virkelig du skal tage til din jordemor og få målt dit blodtryk og få taget blodprøver med henblik på en evt svangerskabsforgiftning.
   Hellere en gang for meget end en gang for lidt:-)
   Mvh Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tal med din jordemoder om akupunktur – giver det selv som sygeplejerske på en barselsgang – og det hjælper altså! – Kan også hjælpe dig for dine smerter i bækkenet…
  Held og lykke med det hele:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Av av sikke nogle fødder. Et godt råd – skynd dig i Matas og køb nogle støttestrømper. Tag dem på om morgenen, inden du står ud af sengen, det vil reducere dine ødematøse fødder til en tålelig størrelse. De fås i sort, så ingen behøves at opdage, at det er støttestrømper, du har på 😉 Jeg venter selv en baby pige ved kejsersnit om 8 dage, og min mave er også enorm (Hun er scannet til 3500 gram og er nummer tre – måske årsagen til den store mave). Har alle de symptomer, du beskriver og bækkenløsning oveni, så synes det er ret godt gået at du lige har klaret en flytning. Pøj pøj med det hele og tak for en god blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Kim Kardashian feets

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CF

  Been there, tried it, arrgh. Skvulpede når jeg gik, no kidding. Koldt vand og massage kun med strøg op mod hjertet evt en tur i svømmehallen 🙂 bagsværd har det store, dybe varmtvandsbassin, uhm.
  Hvis du har din egen sexy feet wikifeet side som Mascha er så “heldig” at have, er det spændende om de her fusser kommer med ;p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shit, det ser vildt ud!! :O Det slap jeg heldigvis for i graviditeten 🙂

  Det bliver godt for dig, at hun snart kommer ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hahahahah.. Undskyld, men nej hvor ser det voldsomt ud 😀 God dag, og god “bedring”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   ja og det er endnu være i virkeligheden end på billedet!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Fødderne i et koldt fodbad – det Hjælper en smule 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stor gravid mave