Veninde hygge

7 dage tilbage//vuggen

Tænk engang… Nu er der kun 7 dage tilbage. Om nøjagtig en uge, kommer min lille datter til verdenen og jeg er på 2 år blevet mor til 2. WHAAAAT!!!
Hvad skete det lige for det!!! Inden i og snart uden på igen, er jeg jo bare den samme festlige, skøre, glade PIGE og ikke umiddelbart, hvad man vil kalde en typisk mor til to.

Igår fik jeg gjort hendes vugge klar. Jeg sad bare i mine egne tanker og da jeg satte bamsen ned i og kunne konstaterer, at nu var den færdig, det slog det mig…. Jeg skal have en datter. Jeg blev helt overvældet af følelser og kom til at fælde et par tåre. På en måde, er jeg slet ikke klar til hende, da jeg føler jeg har så meget om ørerne, men på den anden side, så bliver jeg heller ikke mere klar. Jeg er så spændt og samtidig angst for, hvordan hun bliver og så håber jeg bare, at hun begynder at sove igennem før Albert gjorde det og at hun ikke er ligeså uheldig med sit helbred som ham.

Her er hendes lille vugge, nu kan hun bare komme:)

20130913-090346.jpg

20130913-090359.jpg

3 kommentarer

 • Held og lykke sarah..:-))
  Det bliver så spændende at følge med her det næste stykke tid..;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Nå hvor fint, igår fik jeg tårer i øjnene da min datter på to havde hendes lille Brio dukkevogn (farens der nu er 40 år gammel) med ude og gå!
  Selvom jeg egentlig altid har ønsket mig en dreng, ER det altså helt særligt med en pige! Også selvom min datter er meget en “drenge pige”! Tænk at det falder hende naturligt at ta mors taske på og putte bamsen i vognen <3
  Pøj pøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Hvor er det bare fint Sarah Louise! 🙂 Held og lykke med din lille pige – er sikker på du bliver en fantastisk mor til 2 :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veninde hygge