Bare os to

Julegave ide/ Slanke behandling

Ja det er nok bedst, at den står på ønske listen ellers kan nogen nok godt blive fornærmet hehe;) Jeg vil her op til jul, komme med gode julegave ideer løbende. Her er et jeg selv synes, kunne være fedt at få (Michael hvis du læser med) nemlig en slanke behandling, som du kan få til halv pris det næste døgn HER Og de garantere en forskel og det kan vi jo godt lide.

Sådan her vil jeg da gerne lige se ud til sommer:/

perfect-body-19-30f50ac3-sz500x500-animate

1 kommentar

  • sikke en god idé! Det skal sikkert kun gives til en god veninde eller andre der ikke tager det personligt med en “slanke” gave, men jeg ville da selv elske at få sådan en omgang selvforkælelse til jul 😀

    Tak for tippet! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare os to