3 looks 1 top

Min prinsesse

Min dejlige lille pige bliver snart 4 måneder!! Det er gået SÅ stærkt.Jeg begyndte at give Albert lidt grød som 4 måneder gammel sidste år, men jeg føler bare, at det er for tidligt for hende. På den anden side drikker hun viiiirkelig meget mælk ialt imellem 200-300 ml. pr. måltid, hvilken nok indikere, at hun er ved at være klar til noget ekstra? Jeg overvejer en blid mellem vej, nemlig at smide et par skeer hirsegrød i mælken. Det er en blid introduktion for maven og så bliver hun nok også det mere mæt…hmm…

aase2

aase1

4 kommentarer

 • Runa

  Hun er da godt nok noget af det sødeste. Men hun har det heller ikke fra fremmede 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HELLE

  Hun er da det sødeste, sikke et smil…skønne børn i har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da en god ide.. gid man kunne det når man ammer.. Føler ikke min Alma bliver ordentlig mæt mere, og brysterne er til gengæld ved at eksplodere fordi hun har sat produktionen voldsomt op haha.. Det skal ikke være nemt..
  Du må meget gerne opdatere om det fungere hvis du afprøver at blande det 🙂

  http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er sød:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 looks 1 top