Dagens baby

Lange vipper

Jeg har før talt om det. Jeg overvejer, at få lavet vipper, men er nervøs for om det ville ødelægge mine egne og tænker om de ikke irriterende at sove med?? Erfaringer? Og hvor kan i anbefale at jeg skulle få det lavet??

20140209-194912.jpg

18 kommentarer

 • Michala

  Jeg fik det engang, men fik så også eksem rundt om øjnene. Ved ikke helt om det vat pga. Vipperne, men det tænker jeg, at det må have været. Overvejer dog at prøve igen.. Mine egne vipper tog lidt skade af det, men de er vokset fint ud igen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Det er du ikke den eneste der overvejer:)

  Mon nogle af jer kloge damer ved om der er en god omkring 7500?

  Det er lidt meget at tage til Lashbar hver måned herfra…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missibe

   hej mie.
   jeg kommer til jylland og laver det, vil du tage til horsens, så skriv på 24890208. ellers er jeg på frederiksberg.
   er udd. hos lashbar

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Er det bare mig, eller er der forsvundet et indlæg om Cartier love bracelet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hov ja det er da væk!! Min blog driller lidt for tiden. Både indlæg og kommentarer bliver ikke opdateret 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Vil du fortælle, hvor du købte armbåndet henne i Puerto Banos? Skal til Marbella her i starten af Marts, og kunne godt være lidt tændt på et Cartier armbånd… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Spørg Mascha Vang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg vil anbefale at du får en pude som hedder save my face, den måde puden er formet på er så man ikke lægger med hele ansigtet nede i puden men har det frit og derved skåner dine vipper 😉 derudover så gør puden at du ikke får de irriterende pudenærker i dit ansigt! Læs mere om puden på http://www.savemyface.dk/Forside.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg fik det gjort for et par måneder siden og det var super flot lavet, men var desværre ikke helt tilfreds. Jeg synes ikke det holdt længe nok og jeg følte ikke jeg kunne fjerne min makeup “ordentligt” rundt om øjnene (hvis jeg havde haft øjenskygge eller eyeliner på, mascara er jo ikke nødvendigt). Jeg oplevede desværre også at mine egne vipper faldt af eller knækkede sammen med de falske. De vokser jo ud igen, men der var lige 2-3 uger efter hvor jeg ikke følte mig så fin fordi jeg havde så korte og sparsomme vipper.
  Har dog hørt godt om lashbar, så hvis du er indstillet på at få dem fyldt op ofte og måske ikke bruger så meget øjenmakeup ellers, så kan du jo prøve det? Kan være du synes det er super:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Fraråder virkelig buketter! Da jeg fik dem lavet var de flotte i to ugers tid, men derefter sad de løse og klumpede. Jeg kunne heller ikke klø mig i øjnene, fjerne mascara eller få vand i hovedet. Virkelig dårligt 🙂

  Enkelte vipper skulle være bedre, dog har jeg indtryk af at de heller ikke har godt af mascara og at de ofte klumper sammen.

  Jeg ville sige; drop det og forkæl dig selv på en anden lækker måde .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabell

   Mine enkelte vipper klumper slet ikke og der skal ikke bruges mascara, det er jo hele pointen;) hvis jeg skal ud og absolut vil bruge mascara, hvad jeg sjældent gør, så har jeg købt en speciel mascara til single eyelash der kan fjernes lige så forsigtigt med vand.

   Alt det med at købe specielle puder til at sove på osv.. Drop det, det er slet ikke nødvendigt. De skal bare laves et ordentligt sted så de ikke drysser af hele tiden.. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabell

  Åh det er så fint med vipper!! Jeg har haft lash extentions på i aabg tid nu og kan absolut ikke undvære dem. De er på ingen måde irriterende at sove med eller lign. Det er så skønt at jeg ikke behøver at tage mascara på. 😉 og skønt at jeg stadig har bambus øjne når jeg har være i poolen eller lign. De ødelægger ikke dine egne vipper hvis du får lavet single lash extentions, du skal bare endelig holde dig fra buketter.

  Jeg får altid mine lavet ved en super dygtig kosmetolog der hedder Pernille Kempel. Hendes klinik hedder EYS og ligger i Nybrogade. Hun er for nyligt gøet over til nogle silke vipper som holder mega længe i forhold til dem de bruger mange andre steder! De er så fantastiske og jeg kan jo aldrig undvære dem igen!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Lash bar er det eneste rigtige 🙂

  Jeg har haft vipper på i to års tid, med to pause i alt, og mine egne vipper har på ingen måde taget skade. Jeg får stadig de længste (tungeste) vipper på, og vil derfor råde dig til, at vælge Lash bar.
  De ved hvad de laver! – Mange andre steder der ikke gør det.

  Mvh. Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg får mine lavet hos Shantiroom (Trine) tlf 50505019, som er suuuper dygtig, uddannet i det og sætter en ære i at dine egne vipper ikke tager skade. Få aldrig påsæt buketter, da disse er tunge for dine egne vipper – få kun single-hår på (hvis det giver mening) Hun giver 20 % rabat hvis du hilser fra Chanet (mig) 🙂 Desuden har hun flere forskellige længder, lime mv. og skræddersyer en løsning til dig. Hunsætter også kortere hår inderst i øjenkrogen, så de følger de normale vipper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Tænk dig godt om før du gør det!! Det ødelagde mine øjenvipper TOTALT øv med øv på. Det tog ca 2 måneder før mine øjenvipper var fine og nogenlunde var vokset ud igen 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Gør det!!
  Jeg fik vippe extensions for første gang for 4 mdr siden og er blevet afhængig!
  Jeg mærker intet til dem – udover (som Gitte også skriver) at man ikke skal gnide sig i øjnene.

  Få dem lavet hos Lash Bar.. Eller i hvert fald hos en der er uddannet hos dem (sørg altid for at se certifikatet).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Helt klart Lashbar på Store Kongensgade – så dygtige og professionelle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg har haft det i snart 2 år og jeg elsker det!! Ingen gener ved det, andet end at man ikke skal gnide sig i øjet, men det vænner man sig hurtigt til

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens baby