Nye Ecco

Nyt til børneværelset

Jeg er helt vild med disse hylder fra Silly U. Der er god plads i dem, der kan stå noget inden i og ovenpå, glade farver og de er samtidig luftige i rummet. Og så eeelsker jeg den monster fede skammel i sort og hvid. Det er sådan et børne møbel, som gerne må stå i stuen og flyde og det samme med den fede ugle sækkestol. Ungerne elsker sækkestole og den her ugle sækkestol fra Ferm living, er jo et must have!! og så et hit, man bare må eje! Jeg er ovenud vild med den mørke lilla magnet tavle nederst, hvor man kan få bogstaver og tal med til. Det er en genial måde, at lære børnene, at blive trygge ved tal og bogstaver på og så kan man jo få så mange søde figurer med magneter, som de kan få meget sjov ud af:)

Røde hylder HER/ Blå hylder HER

skuf

Sort/hvid skammel HER

sku2

Magnet tavle HER/Bogstaver & tal HER

sku3 sku4

Ugle sækkestol HER

sku5

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye Ecco