Tjen penge på at blogge

20140708-213259-77579287.jpg

Og ja det er faktisk slet ikke så svært, hvis man blot er en smule målrettet og kreativ. Jeg er selv blandt de bloggere i danmark, der kan leve af at blogge, men man behøver ikke, at have en gigantisk blog, for at kunne tjene penge. En professionel blogger tjener alt imellem 30.000 til 200.000 kr. på en måned, men hvis man blogger på et lidt mere hyggeligt nivau, så er det let at lige tjene en 3000 kr. ekstra i lommepenge på en måned. Jeg skrev for et par uger siden, at jeg ville holde et foredrag og her kom en af jer læsere med en endnu bedre ide, nemlig at lave et online foredrag, så alle kunne være med.

Så det har jeg lavet. Det var ca. 1 time og handler om, hvordan jeg selv har fået succes og råd og tips til, hvordan DU kan blive en succesfuld blogger og tjene penge på din egen blog. Når du køber adgang, så virker din kode i 48 timer. Så hver klar med notes blokken, et iskoldt glas vin og mindst 1 time til at høre mit meget personlige foredrag. Det er første gang, jeg har kastet mig ud i sådan et projekt, så bær over med mig, hvis du synes, jeg kommer på afveje i min snakken;) Hvordan du kan få adgang til mit foredrag, kan du læse HER

6 kommentarer

 • Tue

  Et fantastisk bevis på at man kan tjene penge online som blogger. Guiden kan stærkt anbefales 🙂 – Tue

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert med en guide, almindelige mennesker ret faktisk kan forstå og få udbytte af. Tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille kit Larsen

  flot hjemmeside du har. Blog .
  så man kan altså tjene penge på .
  var det svært i starten ? .
  jeg har læst noget af dit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er jo helt vildt, hvis man kan tjene de penge for at skrive på dansk. Jeg kunne godt forestille mig at specielt Mascha kunne og måske også dig – synes ikke kun det er kendis effekt (ved faktisk ikke hvorfor i er kendte sorry :-)), men fordi i har indhold, som folk vil læse. Jeg elsker Maschas blog fordi hun er ærlig og det er du også. Og så er det jo mere affiliate marketing, eller promotion af produkter, og der varetages salget af reklame jo af Bloggers Delight og det er vel også først nu, hvor i har et højt sideantal/IP unikke, at i kan tjene de penge. Men det gør det jo ikke til en mindre flot præstation. Der er mange kendte i DK og de har ikke alle en blog, de kan leve af :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kræver sådan en indtjening ikke, at man har en vis kendis-effekt? Kan næppe forestille mig, at jeg ville kunne tjene på min blog, da mit liv langtfra er så interessant 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nej fler store bloggere, er startet som helt ukendte. At være kendt er en fordel, men slet ikke faktor for at få succes:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Båd hygge