Så kom fødselsdagen på plads!

Jeg glæder mig helt vildt. Det er første gang mine børn holder fødselsdags fest sammen og sidste år var Albert syg på sin fødselsdag, så det er i år noget helt specielt:) Jeg var ærlig talt på bar bund med, hvor dælen jeg skulle holde det og hvad jeg skulle holde. Jeg gad ikke rigtig at holde noget hjemme og havde tænkt på at holde noget i Frederiksberg have helt low key, men så sagde min veninde, at jeg da skulle holde det i Hamleys, så jeg ringede derind og det er jo helt utroligt, hvor god en ide, det rent faktisk var!!! De sørger jo for ALT og det er noget alle kan bestille! Der kommer både trylle mand, store bamser, der er arrangeret skatte jagt. De servere mad og sørger for nok baby stole og alt muligt. Jeg er mildest talt lykkelig over, at de bare sådan arrangere alt. Jeg har ærlig talt ikke helt haft energien til at skulle arrangere selv og heller ej skulle rydde op bag efter festen. Tænk engang…jeg skal holde fødselsdag for min datter på 1 år og min søn på 2 år…jeg kan stadig ikke helt forstå, at jeg rent faktisk har 2 børn!!! hehe

invitehamleys

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste venner