Øv bøv

Kommentar regler på bloggen

IMG_4496 (1)

Det er sgu lidt ærgerligt, at det overhovedet er nødvendigt, at jeg skal skrive det, men jeg er begyndt, at være rigtig godt træt af den måde, hvorpå nogle læsere bruger mit kommentar felt. Jeg oplever, at uanset HVAD jeg skriver om, så sidder der en eller anden båtnakke med forstørrelses glas og forsøger at mane noget negativt frem. Sagen er den, at det her er min blog og ALLE negative og i min optik, ligegyldige kommentarer vil blive slettet af mig eller min pa. Hvis jeg inviterede en fremmed ind i mit hjem, ville jeg heller ikke acceptere, at blive svinet til og sådan er det også på bloggen. Jeg blogger om de ting, der nu engang fylder i mit liv og er man som læser utilfreds med det, så ved i hvor døren er. Jeg er så pisse træt af de negative kommentarer, der tydeligvis kommer af folks egne personlige issues!! Jeg er træt af folks evige jamren over min vægt, som er helt normal, jeg er træt af folk, der kalder mig en dårlig mor, fordi jeg i ny og næ, lader mine helt normale og raske børn spise cocopops eller folk der kalder mig en løgner, fordi jeg har forskellig slags neglelak på på billederne. Jeg kan jo have skiftet farven ELLER valgt at gen-bruge gamle billeder(få jer dog et fucking liv) og hvis jeg har lidt reklamer på min blog, så vil jeg selvfølgelig ikke acceptere negative kommentarer om det, ligesom man jo heller ikke går ind i folks butikker og begynder at svine varerne til!! Hvad sker der for folks opførsel!! Jeg er PROFESSIONEL blogger og det betyder, at jeg får penge for at blogge og FORDI jeg gør det, kan jeg opdatere oftere end andre bloggere, da jeg ikke skal bruge hele dagen på et normalt arbejde. Hvis folk ikke kan tåle tonen, jeg bruger, når jeg giver svar på gemæle….så lad dog være at læse min blog!!!!!! Jeg mener det helt seriøst….bare lad være at klikke ind på min blog, det må jo være hårdt, at skulle hidse sig sådan op, pga noget en blogger skriver. Tag et kig ind ad, før i har mund diarre ud over folk og til dem der også føler, at de skal kaste op i mit kommentar felt pga. dette indlæg, så spar krudtet- de vil ikke blive vist!

Jeg har altid elsket at blogge, men nogle gange har jeg bare lyst til at stoppe, fordi jeg bliver overdynget med hjernedøde kommentarer fra imbecile idioter, der kun tør ytre sig bag en computer skærm! Ja i ved selv, hvem jeg taler om!

50 kommentarer

 • David

  Det forstår jeg godt! Jeg har selv min egen blog https://www.ewire.dk og jeg syntes også altid der kommer hate kommentarer uden grund. Bare husk på de bare er nogle idioter bag en skærm, og hold hoved oppe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du har helt ret! Sådan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan! Der er altså også grœnser for hvad man skal finde sig i.
  Super fin blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sara.
  Helt korrekt skrevet your rules, don’t they like them – Get lost…

  Forsat endlig med at blogge, nyder så meget at læse med, med en varm kop ved min side.

  Louise – http://louisepige.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Jeg er måske lidt naiv, men tænk engang at folk gider bruge tiden på at være sådan nogle sikkert bitre kællinger der kun kan finde ud af at sige sådan nogle grimme ting. Og ja hvad fanden laver de på din blog, de må have alt for meget tid vil jeg mene. Jeg synes virkelig du gør det fantastisk, og beundre dig. Du virker på mig til at være sådan en skøn og kærlig mor. Og jeg tager hatten af for at du klare 2 små børn så flot. Jeg har selv en søn på 20 måneder og venter mit andet barn, og håber bare jeg kommer til at klare det halvt så godt som dig, og jeg har endda en kæreste. Ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Sarah
  Jeg elsker at følge din blog og ville være ked af hvis du stoppede, på min egne og dine vegne. Jeg synes at du klarer det så flot og bliver altid i godt humør af dine kommentarer og beskrivelser af din egen dagligdag. Kan godt forstå at du er træt af de negative mennesker men tænk på alle de POSITIVE kommentarer du får og alle de roser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Sarah,

  Først vil jeg sige, at selv om jeg er en halvgammel kone sidst i 40’erne, så holder jeg alligevel af at læse din blog. Jeg kan godt lide billederne af dine søde børn og af jeres hverdag. Jeg elsker de indlæg, hvor du skriver om dine følelser – både når du er ovenud lykkelig og når du er trist og ked af det. Det er alt i alt rigtig hyggeligt, at følge med i din og dine børns hverdag.
  Når du krænger dine følelser ud og fortæller om dine inderste tanker, så forstår jeg godt, at du ikke har lyst til at få alt muligt skidt i hovedet. Du har ret i, at det er nemt at sidde hjemme bag sin computer og gøre sig klog på både dit og dat. Noget nok fordi nogle er misunderlige fordi de ikke selv ser godt ud og har succes, noget af det er nok fordi der bare finder negative mennesker, som bare helst skal være på tværs. Det er heller ikke alle indlæg jeg finder lige interessant, så nøjes jeg bare med at skimme dem igennem og dermed færdig.
  Den korte version er, at jeg godt forstår, at du ikke har lyst til at stå for skud for alle mulige ondskabsfulde kommentarer, selvfølgelig skal du også kunne tåle, at der er nogen af dine læsere, som har en anden mening end dig, men det skal holdes i et sobert sprog. Og det skal du jo også selv huske – nu sletter du måske min kommentar 🙂
  Jeg håber i hvert fald, at du har lyst til at blive ved med at blogge, fordi vi er mange som holder af at besøge din blog og følge med i både stort og småt. Og så er det umådelig ærgerligt, at der sidder nogle mennesker, som skriver kommentarer i et grimt sprog, højst sandsynligt mennesker, som ikke selv tåler kritik og selv gerne ville have succes, være kendt, være slank, være smart og så videre.
  Og Sarah, måske kunne du en dag, hvor du ikke er gal, fortælle lidt her på bloggen, om hvordan det egentlig er at være kendt. Om der er en bagside af medaljen udover kommentarerne på din blog. Vi andre som ikke er en skid kendte kan tage til bageren søndag morgen med rester af gårdagens make-up, stridt hår og dårlig ånde uden der er nogen som tager afstød af det. Men det ville du nok ikke bryde dig om, når vi er vant til at se dig her på bloggen/fotos, som en moderigtig flot kvinde. Det kunne være rigtig spændende at høre om og om du føler, at “folk” glor på dig, når du er i det offentlige rum.

  Rigtig god dag til dig Sarah, håber du har det bedre oven på et par panodiler. De bedste hilsner fra Jane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  HØRT!!!!!

  Tak for en god blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Kære sarah. Husk at når folk skriver noget negativt om dig så handler det ikke om dig men i virkeligheden om dem selv. De lever i deres skyggeside. Jeg håber det kan hjælpe dig at huske på det. Jeg håber du altid vil blive ved med at blogge. Jeg holder meget af at følge din blog. Tusinde tak fordi du vil. Jeg synes du er sej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffie

  Dejligt godt skrevet Sarah 🙂 håber du vil blive ved med dine personlige indlæg, det er det der gør dig til sådan en populær blogger! Jeg synes bare du eller din PA, skal sørge for at alle de negative dumme kommentarer aldrig ser dagens lys her på bloggen. Krammer og respekt til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mika

  Fuck hvor er du dog bare skide mega sej, altså 🙂

  Jeg har bare sååå meget respekt for dig !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Kære Sarah Louise,

  Du må ikke stoppe med at blogge, for så har alle de negative og misundelige mennesker “vundet”. Vi er mange der elsker at læse din blog, og det du vælger at skrive om. Ryst det af dig, og få så din PA til at slette alle de negative kommentarer for fremtiden. Keep on smiling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kære Sarah,

  Jeg vil egentlig bare sige tak fordi du overhovedet gider at blogge. Forretning eller ej, gode penge eller ej, jeg tager sgu hatten af for at du har mod på at dele så meget af dig selv, som du gør her. Noget jeg af og til lægger mærke til, når du skriver indlæg som dette er, hvor mange der starter med at skrive ‘Jeg kommenterer ellers aldrig men…’ for derefter at give dig et klap på skulderen. Den gruppe hører jeg også til, og jeg tror at gruppen af folk der læser med af interesse, uden nødvendigvis at føle for at lægge en kommentar er SÅ meget større end gruppen af folk, der har brug for at spy galde (og gudskelov for det!). Summasumarum, vi er rigtig mange der er glade for at læse med, som godt selv kan finde ud af at scrolle forbi de indlæg, der måske ikke lige fanger og som sætter pris på det arbejde du laver her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilgrin

  Du er jo til grin. Kan du ikke selv se det. Hvad er du 35 og blogger på samme måde som dem på 18.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det er lige nøjagtig sådan nogle kommentarer jeg ikke orker. Fyi så er jeg 32 og skriver ganske normalt i forhold til mit blog koncept.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

   Sådan en person skulle seriøst ha en high five. I fjæset. Med en stol!

   Jeg synes virkelig at du, (bloggers delight?), skal undersøge mulighederne for en anden måde at kommentere på. En måde hvorpå man ikke kan gemme sig bag et anonymt navn og en mailadresse. Folk er sjovt nok ikke så “modige” hvis alle ved hvem de er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gina

   Hej Sarah
   Hold hovedet højt og klap dig selv på skulderen – folk der er nedladende/negative er ikke værd at bruge krudt på. De synes først det er sjovt hvis de kan pisse folk af…..SÅ jeg synes det er helt OK bare at slette deres kommentarer uden varsel….og fortsæt endelig med at ytre dig i DIT eget sprog – hvor er det rart og befriende at en spade er en spade;-) Thumps up;-)

   knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Dejligt at du endelig sætter foden på bremsen og siger fra!
  ELSKER din blog, Sarah Louise!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Vi er så mange der er vilde med din blog, lad ikke et par fjolser overskygge det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kære Sarah Louise
  Først og fremmest – godt indlæg!!! Det er ærgerligt at folk bruger så meget tid og energi, på at komme med sørgelige og negative kommentar!! Desværre oplever jeg det selv, mere end nogensinde.
  Jeg arbejder i detailbranchen og generelt er der en mere negativ stemning. Det føles tit som om at kunderne bruger os til at læsse alt deres “lort” over på. Vi er blevet en slags “offentlig losseplads” og Gud hvor er det nogengange svært at finde smilet frem, når man bliver snakket ned til igen og igen!! Selvfølgelig er der også masser af skønne og positive oplevelser, meeeen folk må gerne lige tænke sig en ekstra gang om, inden de føler trang til at lade deres negativitet, dårlige selvværd eller hvad det nu er, gå ud over andre!!!!! Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Super godt indlæg… Og så ELSKER jeg at du stadig kan finde din indre jyde frem og kalde dem båtnakker. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • irene

  Fedt fedt fedt skrevet!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det godt du siger fra Sarah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Sarah, jeg kan ikke kommentere det opslag som hedder “Øv bøv”, men hvor ser du Kardashians henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan Sarah Louise!! Kan godt forstå dig. Jeg synes du er en smuk pige, dygtig forretningskvinde, god mor og virker som en dejlig veninde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Du har en vildt fed blog, hvor du bare er ærlig uden at man selv som helt almindelig person skal føle at man gør noget forkert fordi de fleste mennesker KUN ligger billeder af den sunde mad op og de gode ting der sker i ens liv og derved for man mindreværkskomplekser! Men du, du gør det godt ! (Thumbs up)
  Og ærligt talt har alle små børn ikke spist cocopops en gang i mellem?
  Jeg kan da kværne sådan en pakke på en uge vis jeg køber den en sjælden gang, men så er det nok heller ikke mere skadeligt!
  Du har de sødeste og smukkeste børn!

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  AMEN!!!!

  Alt for mange damer herinde skulle have en røvfuld og genopdrages… Og Sarah har sin fulde ret til at gå amok over sådan idioti! Det er ikke til debat.
  YOU GO GIRL (Sarah)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kram til dig Sarah!
  Glad for du sletter de dumme kommentar, de giver da næsten mavepine der findes sådan nogle ulidelig folk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man skulle næsten tro, at du havde copy/pastet mit indlæg på min blog i går *haha* … jeg fik sgu også lige et surt opstød over voksne menneskers opførsel på de sociale medier … og nu skriver du, om de ville opføre sig sådan, hvis de kom i dit hjem? Jeg skrev, om folk ville opføre sig sådan på gaden eller på en café … ved sgu ikke hvad der sker for folk, men der må da være noget rivende galt med deres hverdag og liv!!!
  GODT Sarah – du skal sgu ikke finde dig i noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ML

  Way to go!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  WORD!!!!!

  jeg kommenterer normalt aldrig, men dette indlæg får lige en med på vejen, for det fortjener det sgu!

  Nogle mennesker lever bare deres liv på andres ulykke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Hørt hørt!! Synes det er så brandærgeligt at folk synes det er okay at svine andre til – blot fordi de kan gemme sig bag skærmen. Hvis jeg støder på et blogindlæg eller andet på nettet, som jeg ikke kan lide – eller er uenig i…ja så lukker jeg da den side og finder noget andet….UDEN at svine personen til først…men sådan er vi åbenbart så forskelligt opdraget i dagens Danmark.
  Jeg håber du bliver ved med at blogge kære Sarah – dine indlæg gør altid min dag bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Er der ikke mulighed for at lave måden man kommenterer på om, så man evt. skal være logget ind med en facebook profil? Eller alternativt synliggøre folks mailadresser? Og hvis folk så opretter falske facebook profiler og mail adresser, blot for at kunne “svine” dig til, ja så kan du trøste dig med at det er dem der er sindssyge:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina E. Poulsen

   God ide. Eller måske få PA til at læse alt, og slette alt negativt, så sarah aldrig kommer til at se det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  You go girl. Tell them !! Så skræmmende og sørgeligt at nogle folk spilder deres liv på at skrive negative kommentarer fordi de har et sørgeligt liv selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonnie christensen

  Flot , du skal bare blive ved. Nyder at følge dig og dine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina E. Poulsen

  Ps synes det er lidt komisk, med alle dem der altid skal påpege at man ikke tager skade af konstruktiv kritik.
  Det er yderst sjældent der blir givet konstruktiv kritik, og hvorfor er det folk føler at de skal kritiserer. Kan forstå det hvis det er et indlæg, hvor man bliver opfordret til diskussion, men kritikken vælter jo frem allesteder.
  Hvordan mon folk selv ville føle, hvis feks bare 10 venner på deres personlige fb lige skulle kritisere dem dagligt. Det er der da ingen der gider at høre på dagligt.

  og så er der den med at når man er kendt så skal man ku tåle kritik (læs: tilsvininger) suk…utroligt så mange mennesker der har ondt bagi og bare VIL finde nogen de kan se sig sure på i stedet for at gøre noget ved deres eget liv, så det ikke er så kedeligt, at de blir nødt til at svine fremmede til, blot for at få lidt drama i hverdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MH

  Ja.. Der er simpelthen så mange små misunderlige personer i Danmark… Synes du klare det helt flot❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Kære Sarah Louise. Har aldrig kommenteret på din blog før, men hvor kan jeg dog godt forstå dig. Det er simpelthen utroligt hvad folk tror de kan tillade sig at skrive. Jeg følger din blog dagligt og har gjort det i flere år og nyder meget at følge med i dit liv. Vil blot fortælle dig, at jeg synes du er en power kvinde, en god mor og en stor inspiration. Jeg håber de utilfredse fremover vil finde et andet sted så vi kan få en ordentlig tone her. God bedring til dig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Fedt indslag!! Elsker at følge din blog. Det er belastende at læse de negative kommentarer fra folk, som ikke har et liv selv. Forstår ikke, at de bruger tid på bloggen, når de kun er herinde for at finde fejl.
  Elsker at læse om dine børn og få inspiration til tøj.
  Vi tog faktisk en tur i Den blå Planet efter at have læst et af dine indslag om dette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Tak og endelig!
  Sad og læste kommentarerne imorges du fik på indlægget igår, og tænkte at nu må du fandme smide dem ud på en eller anden måde. Lige meget hvad du skriver sidder der nogen som lige har en negativ kommentar de lige vil knytte til dit indlæg! Åh gud hvor skal du finde dig i meget….. Opdagede det ved at en havde kommenteret Maschas billede på ig om at nu havde hun taget dig i at lyve??? Hvorfor skulle den kommentar stå der og hvorfor skal Mascha gøres opmærksom på det???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina E. Poulsen

   og sjovt nok har vedkommende slettet sin instagram profil da hun opdagede at hun tog fejl i at sarah sku ha løjet LOL

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Godt brølet. Det er nok Fru jensen der sidder hjemme i ottende time, uden arbejde og skrigende ungerne rendene rundt. Og som nok har taget 10+ kilo på de sidste par år, og får mindreværds følelse af at følge dig. Ja så kan man ikke forvente andet end at det skal dynges hen på din person at hun har det skidt og føler sig utilstrækkelig højst sandsynligt. Men, hvad ved jeg. Jeg syns jo bare du skal skrive om hvad fanden du har lyst til! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • C

   Det er da noget af en generalisering. En smuk ung kvinde kan da sidde bag skærmen og have det ligeså dårligt med sig selv. Ligesom en kvinde der er arbejdsløs og som har graviditet kilo på maven, kan være et vældig tilfreds menneske!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina E. Poulsen

  Kære Sarah
  Folk er idioter og sådan vil det desværre nok altid være.
  Folk er misundelige, folk har lavt selvværd, folk er kørt surt i deres liv og lader frustrationerne gå ud over tilfældige.
  Hvad med at du tog screenshot af en hel hel masse af de grimmeste kommentarer du har fået og vis dem frem, sat sammen i et inlæg.
  Tror folk nogengange tænker at sååå slemt kan det da umuligt være. Tænker at hvis man sådan lige kunne se 50 modbydelige kommentare i streg, så kan det være folk alligevelæ vil tænke lidt over om de ville kunne stå til det hvis det var dem selv.

  Jeg tænker også…får du flest negative kommentarer eller flest positive og hvilke påvirker dig mest? og hvor mange dage på en uge, bliver du sur/ked af det/irriteret over kommentarer?
  Hvis det negative fylder mere end det positive, så ja ER det måske på tide at finde på nofget andet at lave og ellers så fjern kommentarfeltet helt. Kan huske du gjorde det en gang. Hvordan føles det?
  Jeg havde en gang en blog og selv jeg lille ukendte menneske måtte til sidst fjerne kommentarfeltet pga spydigheder dagligt.

  God bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Fed jakke 🙂 Godt skrevet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MH

  Py ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu FEST en fed jakke! Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janette

  SÅDAN!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øv bøv