Brunch

Ny jakke

Hvad synes i om denne jakke? Det er faux fur:)

Ny jakke

15 kommentarer

 • Musen

  Må vi ikke snart høre noget om dit privatliv?? Synes det er ret kedeligt hele tiden at høre om det tøj du går i og køber, men ikke ret meget personligt. Dine tanker om forskellige private ting, hvordan det går med dit forhold til Michael osv. Det kunne være super, hvis du skrev nogle flere personlige, ærlige indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Angie

   Enig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • P

   Enig!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • tit

   også enig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Det gør hun altså også, men når hun gør så modtager hun en shitstorm af dimensioner så hun ofte sletter indlægget igen.. De ting Sarah Louise ikke må lægge øre til når hun endelig åbner op.. Kan sq godt forstå at det kan få en til at klappe i..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

   Bare fordi hun er blogger betyder det vel ikke at hun skal dele ud af sit privatliv? 😉 hvis man keder sig, kan man vel bare lade være at læse med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Nu må i da stoppe med at tage hende i forsvar for noget der ikke skal forsvares imod. “Musen” kommer med et ønske og så kan sarah jo vælge om hun vil Indfri det ønske eller ignorere det 🙂 “musen” skriver jo bare hvad hun savner på bloggen. Konstruktiv kritik er der dæleme ikke noget i vejen med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Musen

   Super skrevet S. Lige præcis, det er jo bare et forslag, som helt sikkert også giver flere læsere. At “trælse” folk kommenterer negativt på de indlæg, skal Sarah da bare ignorere..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

   Det var skam ikke et forsvar, men et helt relevant svar på Musens forespørgsel eller konstruktive kritik. Der kommer rent faktisk de personlige indlæg, men man skal være hurtig til at læse dem da de ofte bliver slettet igen pga folks ubehageligheder. Sarah Louise har selv skrevet et indlæg om alle de svinere hun får og derfor at kommentarfeltet er lavet om nu..
   og Musen tror det er svært at ignorere nogle af de kommentarer som går så personligt, som jeg har set. Man må godt blive pisset på bare man ikke bliver våd af, hvilket jeg synes man bliver af de voldsomt personlige svinere, der kommer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Super flot! Take it! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asli

  Den er købt i ebay fra Kina. Har selv købt den og den er slet ik som på billede. Billedet snyder. Den koster omkring 80-140kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Håber det er faux fur? Ellers gemmer han sig sgu’ godt inde i jakken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Den er rigitg fin Sarah 🙂 Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch