Tur i det grønne

Stegt flæsk & persille sauce

Stegt flæsk & persille sauce

Jeg spiser middag med min lillebror næsten hver søndag. Han bor ret tæt ved mig og jeg elsker vores lille søndags tradition, hvor han kommer over og hygger med mig og ungerne og så elsker min bror min mad, det er altid fryd, at servere for hans mad glade hjerte hehe. Han er sådan en rigtig jydedreng, som ikke forstår sig på sushi og rose og meget hellere vil have en god bøf og en øl. Så det var en veltilfreds lillebror, der igår kunne gå hjem med rester, så han 2 dage i træk kunne få stegt flæsk og persille sauce. Vi har et meget nært forhold til hinanden, da vi ikke er tætte med vores forældre og så har vi også en virksomhed sammen, så vores liv er meget flettet sammen.

3 kommentarer

 • Mille

  Hej Sarah!
  Du har også gjort kig ret nysgerrig mhs. til din familie! Ville være et spændende emne, men man kan også godt mærke at det er et ømt emne. Jeg havde faktisk fået forståelsen af, at du ingen forældre havde. Jeg føder (forhåbelig) meget snart mit første barn, og synes at forholdet med mit barns bedsteforældre på begge sider er en gåde. Altså hvordan det skal gå op osv osv. Ville elske hvis du delte lidt om din livserfaring på dette område!

  Knus fra fast læser 🙂 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lullu

  Familie er jo ikke noget man selv vælger og man kan ski være meget forskellige… nogle gange leve på forskellige planeter.
  Jeg glæder mig over at du har en bror som du er så tæt knyttet til, selv om man gør sit bedste for at skabe den slags søskende forhold for sine børn, så er der jo ingen garanti for at det bliver sådan. Jeg har tænkt over nogle gange, at du stort set aldrig taler om dine forældre og har tænkt at de måske var misbrugere, eller havde andre problemer. Måske du (uden at du behøver at gå i detaljer) ku sige lidt, ganske kort, om dit forhold til dem?
  Jeg selv er nær de 40 og har en mor der er misbruger og jeg kæmper stadig en kamp indvendig med, hvordan jeg kan acceptere hende som hun er og lægge smerten på hylden. Jeg ser på dig og tænker at den har du naglet på en eller anden måde mht. dine forældre…. men det kan selvfølgelig bare være at det synes sådan på bloggen….
  Ihvertfald ønsker jeg dig optur, lykke og stor succes – jeg synes du virker som en der fortjener det;-)
  Knus Lullu

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mika

   For laaaang tid siden skrev Sarah et oplæg om sin barndom, kan ikke præcist huske hvad det stod, men hendes familie havde ikke meget at gøre godt med. Og hun kender ikke sin far. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tur i det grønne