Lidt bedre

Sushi time!!

Igår aftes tog jeg ud og spiste med en veninde som er ligeså vild med Karma sushi som mig. Jeg skulle egentlig bare være blevet på sofaen, men hun fik rusket lidt liv tilbage i mig og de har altid gode sushi tilbud om onsdagen;) efter sådan en aften med en god veninde, så er jeg altid opløftet og fuld af styrke. Jeg synes, at de sidste par uger har være lidt hårde på privat fronten, så jeg har haft ekstra brug for mine gode veninder.

Sushi time!!

Sushi time!!

Sushi time!!

Sushi time!!

2 kommentarer

 • Julie

  Hej Sarah,
  Jeg vil også gerne vide hvor din flotte jakke er fra. Har skrevet og spurgt før, plus at jeg desperat har prøvet at lede efter dit gamle indlæg, dengang du købte den. Men kan simpelthen ikke finde det?
  Kh. Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie s

  Hej Sarah
  Hvor er din jakke fra? Den er så flot 🙂
  Mvh.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt bedre