Sexy sundays

Cocktails & Sushi

Jeg havde en forrygende aften igår med pigerne. De cocktails som vi fik serveret, bragte virkelig det bedste frem i os lol jeg har helt ondt i maven idag, fordi jeg grinede så meget. Det er første gang jeg drikker cocktails på Karma sushi og det kan klart anbefales. Jeg følte igår at jeg trængte til lidt ekstra forkælelse og bestilte kaviar. Jeg er normalt ikke den store fan, men dem her smager himmelsk. Intet overgår dog deres laks med trøffelcreme!!!!!! Har du ikke været på Karma sushi, så kom afsted. Jeg kan med 100% sige, at det er den bedste sushi i Kbh!!!!!

Cocktails & Sushi

Cocktails & Sushi

Cocktails & Sushi

Cocktails & Sushi

Cocktails & Sushi

Cocktails & Sushi

5 kommentarer

 • Helle

  Dit hår sidder super flot, I like

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads

  Hej Sarah Louise 🙂
  Elsker selv sushi; ved du hvad stedet hed, i spiste på? 😀
  Forresten glæder mig til det nye program, Forside Fruer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare hygge ud!
  Nu må Karma Sushi altså komme til Esbjerg!! det er jo alligevel Danmarks 5. største by! hihi. Overvejer helt seriøst bare at tage til århus for at prøve det! det ser jo sååå lækkert ud!

  Hop forbi mig på http://blogitnowkarinaflindt.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej
  Der inde var jeg også med en veninde igår, super lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sexy sundays