Efterårs tilbageblik

Personlig fødselsbillede// Julegave til mig selv

Se hvad jeg har bestilt idag. Min veninde sendte et link til deres hjemmeside, da jeg har talt om, at jeg gerne vil lave en væg kun med billeder af børnene i det nye hus. Jeg ELSKER ideen!!! Det er den perfekte julegave! Det skal sgu nok få tårene frem ved juletræet! De laver smukke tegnede billeder af din baby ud fra babys mål, da hun/han blev født. Så det er den nøjagtige kopi i størrelse! Jeg skal selvfølgelig have to, som skal hænge ved siden af hinanden. Jeg glæder mig sådan til at få dem på væggen-genial ide!!!!! Dem der laver dem hedder www.personligfodelsestavla.se og man vælger bare stilarten først og bagefter udfylder man barnets informationer og så synes jeg faktisk at priserne er rigtig fine.

Den bedste julegave til mig selv-TAK Sarah Louise;)

Jeg valgte den tegnestil til højre i billedet, men de har også nogle andre man kan vælge imellem. Barnets informationer står i bunden af billedet:) SÅ stilet og flotte billeder.

Personlig fødselsbillede// Julegave til mig selv

16 kommentarer

 • S

  Jeg ved ikke hvorfor, måske tegnestilen – men synes de er en smule uhyggelige og minder lidt om noget fra en creepy gyserfilm. Ha-ha! 🙂 Beklager! Det kan være dét ændre sig den dag man får børn.. Synes bare ikke der er noget “fint” eller sødt over dem 🙂 Men ja, hver sin smag..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fake

  Ud igen aften? Du dårlig mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Haha iiih ja mine børn lider virkelig af at jeg er ude når de sover;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Sarah Louise er sku da ikke nogle dårlig mor bare fordi hun går i byen når børnene sover. Tvært imod. Det er da for fedt at hun har muligheden og det skal udnyttes! Ville skisme selv ønske at jeg havde den mulighed 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moni

   Hør’ ikke på sådan en misundelig undermåler!
   Jeg går fan’me også ud, når muligheden er der, når de sover! Det må sku da være bedre end når de er vågne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Moni

   Og bedst af alt går jeg sørme også ud når mine børn er vågne

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mary

   Fuck off

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • k

   Synes di kommer med mange grimme kommenrtarer Mary. Du sku vel ik være saras tidligere aurpair måske du sku læse en anden blog i stedet for at skrive så grimt til sarah

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det kan det ikke være:) det ville hun aldrig gøre:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mary

   Hej Sarah. Min kommenter var til hende der skrev ‘dårlig mor’ og ikke dig. Come on people jeg elsker Sarah

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Haha, godt du lige kan blande Sarahs tidligere aupair ind i det. Hvorfor skal hun blandes ind i bloggen. Det må da være en personlig sag mellem sarah og Mary.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Så flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Puha.. Det er sgu ikke for kønt da.. Men hver sin smag som man siger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Ej hvor er den fin. Sådan en vil jeg også have af min søn. Jeg vil synes den er fed nu, og han vil når han bliver voksen. Så sød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lise t

  Sikke en fin ide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs tilbageblik