Dagens gode gerning

Vil du blogge og tjene penge på det?

Vil du blogge og tjene penge på det?

Jeg modtager dagligt spørgsmål fra læsere, der gerne vil have tips, fif og tricks til, hvordan man opstarter, skriver, driver og tjener penge på at blogge. Af samme grund, har jeg lavet et online foredrag herom, som i kan se HER  Dette er i stedet for, at jeg skal arrangere live foredrag og på denne måde, kan jeg også gøre det billigere for jer. Online foredraget er om min succes på bloggen, min egen rejse fra 0 til 1.5 millioner sidevisninger og gode konkrete råd til, hvordan DU kan tjene penge og få succes med din blog.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens gode gerning