Åbning af nyt pr bureau

En hyldest til Sanne Nordahn

En hyldest til Sanne Nordahn

Dette indlæg er en ren kærligheds erklæring til designeren Sanne Nordahn. Jeg ikke mindre end elsker hendes smykker!! De er så fine, enkle og feminine, men samtidig stærke i udtrykket. Jeg elsker, at jeg har en følelse af, at være pyntet, men på en underspillet måde, når jeg har hendes smykker på. Mange af jer har spurgt ind til de øreringe, som jeg havde på i Forside Fruerne og de er også fra Sanne Nordahn. Smykkerne er til den mode bevidste pige og kvinde. Så hvis nogen derude lige synes, at jeg fortjener en julegave i år, så er hendes smykker på min ønskeliste;) Se alle hendes fantastiske designs HER.En hyldest til Sanne Nordahn En hyldest til Sanne Nordahn
En hyldest til Sanne Nordahn En hyldest til Sanne Nordahn En hyldest til Sanne Nordahn

 

 

 

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Sanne Nordahn

1 kommentar

  • Anne

    Flotte smykker! Heldigt jeg er et godt stykke under 45 så…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åbning af nyt pr bureau