Coaches & rådgivere: Samme lort - men forskellige røvhuller

Nytårs aften

Nytårs aften Nytårs aften

Jeg fik vist ikke lavet så meget om omkring min nytårs aften, men den var også ganske kedelig. Om dagen og aften hyggede jeg mig med min bror, veninde og mine dejlige små børn. Vi bankede knaldperler af, legede og spiste frokost foran fjernesynet (og det er ellers ret så ulovligt herhjemme) Efter de små var lagt i seng, lavede min bror middag og kl. 00.30 lå jeg i min seng. En meget stille og roligt,men hyggelig aften.

Nytårs aften Nytårs aften

Nytårs aften

4 kommentarer

 • Mette

  Haha…hvor er det sødt, det andet billede af ungerne bagfra. Det minder lidt om to gamle tanter med deres fine hårbøjler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hva blev der af din kjole ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Den gemte jeg. Orkede ikke at dresse mig op alligevel…mine børn, bror og veninde var pænt ligeglade lol

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Nåååh okay, glæder mig til at se den på dig en anden gang så 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coaches & rådgivere: Samme lort - men forskellige røvhuller