Halsbetændelse & chokoladekage hører sammen

Inspiration til aftensmaden // Nudler med rejer, gulerødder, forårsløg og ingefær

Inspiration til aftensmaden // Nudler med rejer, gulerødder, forårsløg og ingefær

Ingredienser (4 personer):

  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 spsk solsikkeolie
  • 1 dl soja
  • 24 store frosne rejer
  • 2 gulerødder
  • 4 forårsløg
  • 2 stængler citrongræs
  • 60 g frisk ingefær
  • 300 g nudler
  • 4 spsk østerssovs

Fremgangsmåde:

  • Tø rejerne op og pil dem.
  • Halver rejerne på langs og fjern tarmen.
  • Skræl gulerødderne og riv dem groft
  • Rens forårsløgene og skær dem i skiver på skrå.
  • Skær top og bund af citrongræsstængerne og fjern de yderste blade og hak stængerne fint.
  • Skræl ingefæren og skær den i tynde strimler.
  • Pil hvidløgsfeddet og hak det fint.
  • Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
  • Varm olien op på en pande og steg rejerne i 2 minutter på hver side.
  • Tilsæt forårsløg, gulerøder citrongræs, ingefær, hvidløg, soja og østerssovs og lad det stege i et par minutter.
  • Kom de kogte nudler på panden, vend dem i sovsen og server!
Opskrift fra fitliving.dk

1 kommentar

  • Uh, hvor lækkert:-)
    I dag har vi fået små lammeculotter med ovnbagte rodfrugter – også rigtig vintermad og supernemt….

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halsbetændelse & chokoladekage hører sammen