Nye smukke kjoler

ENDELIG ny kollektion fra POMPdeLUX

ENDELIG ny kollektion fra POMPdeLUX

Jeg må være danmarks største fan af POMPdeLUX. De har uden tvivl det lækreste og fineste tøj til børn og jeg elsker den kvalitet deres tøj ALTID har. Jeg har ventet i spænding og de er endelig åbnet op for bestillinger af forår og sommer kollektionen på deres hjemmeside HER og hold da K……. det er jo næsten ikke til at holde ud, alle de søde ting de har. Det er godt nok svært at begrænse sig! Nu har jeg heldigvis fået en god aftale med dem, for ellers havde jeg ruineret mig selv. Og ruinere sig selv for sine børn, gør man jo gladeligt, ligesom man også vil sulte for dem, når de begynder at spise ens mad og være udmattet for dem, fordi de vækker en om natten hahaha jesus christ….den kærlighed (og svaghed for sødt børnetøj)

Jeg elsker at man får sådan en fin taske/pose med, når man får deres tøj og så får man også lige et katalog, hvor man så kan fortsætte med sit savleri og opdage alle de ting man OGSÅ gerne ville have haft. Billederne er fra weekenden, hvor Alma og Albert skulle med ud og brunche og så skulle de selvfølgelig have deres nye tøj på:)

ENDELIG ny kollektion fra POMPdeLUX

AARRHhh jeg elsker bare hendes lille kugle runde mave, man kan “ane” under cardiganen:)

ENDELIG ny kollektion fra POMPdeLUX ENDELIG ny kollektion fra POMPdeLUX ENDELIG ny kollektion fra POMPdeLUX ENDELIG ny kollektion fra POMPdeLUX ENDELIG ny kollektion fra POMPdeLUX ENDELIG ny kollektion fra POMPdeLUX

Og hvis i undrer jer over orkide besættelsen, så skyldes den, at der tidligere på morgenen sad en mariehøne i den og senere var den væk og så gik den vilde mariehøne jagt:) Tjek lige detaljerne på Alberts bukser…just gotta love it!

ENDELIG ny kollektion fra POMPdeLUX ENDELIG ny kollektion fra POMPdeLUX ENDELIG ny kollektion fra POMPdeLUX ENDELIG ny kollektion fra POMPdeLUX

Indlægget er lavet i samarbejde med skønne POMPdeLUX

Skriv en kommentar

 • Louise

  Hejsa, ja det er bare så skønt og flot noget tøj de laver, hvad str. Bruger Alma i pompdelux tøj? Og hvor stor er hun ca. Nu??Er sådant i tvivl om min datter skal ha 86 eller 92?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Pige linien er jeg enig i, den er lækker og der er Så meget der kan mikses. Men drenge linien.,,,! Ek, den er SÅ kedelig. Tænker ikke som sådan farver, den er bare ikke så Wow fed agtig. Har ro drenge, og der er intet der tiltaler dem, eller mig. Ikke en gang deres badebukser vil jeg kaste penge efter. Så jeg ‘nøjes’ med at smide 2500kr efter pigelinien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  PDL ville være endnu skønnere, hvis du fik lov at give dine læsere af bloggen nogle rabatter 🙂 Tøjet er fantastisk, og faktisk ikke ret dyrt i forvejen, men altså procenter elsker vi jo alle 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

   Hej Kristina.
   Hvis du bestiller via en af os, shopping advisore for du jo billigere fragt, samt en pomp bag med, fri fragt ved køb over 1400kr. Så sig til hvis du skal have hjælp. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Tak:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Nej Sarah Louise, det er jeg, nu er der sket det forfærdelige, at min datter er 11år, og hun kan ikke passe tøjet mere, jeg har købt SÅ meget igennem de sidste 6 år 🙁 Min søn på 8 år, bryder sig ikke om designet, og desværre kan jeg ikke bestemme mere. Dine unger er så skønne.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye smukke kjoler