Sunde pandekager der smager syndigt

En sikker & lækker pusleplads// Babysafebase

En sikker & lækker pusleplads// Babysafebase

Hjemme hos os, har vi ikke et puslebord, men et almindeligt langt bord på badeværelset, hvor tørretumbler og vaskemaskine står nedenunder. Dvs. at puslepuden bare ligger løst ovenpå og det volder mig nogle gange nogle problemer, hvor den eks. glider idet jeg ligger børnene ned. Men så fandt jeg sådan en her.!!! En babysafebase lavet af akryl-plexiglas. En puslepude holder så at sige. Den er ganske enkelt genial! Puslepuden bliver på sin plads og de små kan ikke nemt trille ud over og så er den bare lækker designet og ser godt ud på mit badeværelse. Nu forlader man jo ikke babyerne på bordet uanset, men jeg synes at rammen giver mig en ekstra tryghed.

Babysafebase gør det muligt for den enkelte at designe sit eget puslebord. Safebasen er lavet af akryl-plexiglas og passer til langt de fleste puslepuder. Den er i et top moderne design, samtidig med at den skaber stabilitet for puslepuden og dermed tryghed for babyen. Babysafebase er flytbar, men kan også skrues fast til underlaget. Der følger også små gummidutter med til bunden og ellers er der huller, så man kan skrue den fast selv.

Babyfasebase er til de hjem der ikke ønsker et stort og traditionelt puslebord, men derimod ønsker design, funktionalitet og kvalitet i en og samme løsning.

Det er et skønt par der hedder Anders og Maria som har fundet på denne fede løsning og de er netop gået igang med at producere. Derfor er deres hjemmeside ikke oppe endnu, men du kan finde dem på instagram @Babysafebase og ellers så smid dem en mail på Baby.safebase@gmail.com hvis du vil bestille en. Prisen er kun 399 kr 🙂

En sikker & lækker pusleplads// Babysafebase

En sikker & lækker pusleplads// Babysafebase    En sikker & lækker pusleplads// Babysafebase En sikker & lækker pusleplads// Babysafebase En sikker & lækker pusleplads// Babysafebase

 

Jeg udnyttede selvfølgelig mine mange læsertal og fik den i bytte for et indlæg:)

5 kommentarer

 • Janet

  Den var smart! Den skal da vist hjem på vores nye badeværelse når vi flytter….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Ærlig talt så synes jeg det er en smule usmageligt at “udnytte” dine mange læserne til at “få” ting gratis. Tjener du ikke nok til at betale for dine egne ting? Eller “udnytter” du bare din blog til få ting gratis?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Stop dog! man kan altså ikke være prof. blogger og bruge så meget tid på sin blog som jeg gør uden at tjene penge på det. Det er næsten et fuldtids job. Så hop over på en hobby bloggers blog, som opdatere 1 gang om ugen. Måske skulle du helt droppe at følge bloggere. De fleste bloggere lukrere på deres blog….du ved vidst ikke hvad ordet usmageligt betyder. Latterligste kommentar længe.

   Og inden du kommer for godt igang, så skrev du for nyligt denne kommentar JA jeg kan se ALT hvad du har skrevet siden start…av av den var pinlig hva

   annesofie_slotsaa@hotmail.com
   212.130.4.60
   Lagt på 17.02.2015 kl. 9:11 PM

   Fedt at du fik den “gratis”

   Bloggen er din “virksomhed” og du har mange læsere som helt sikkert til tider køber det du anbefaler og det score butikken du anbefaler lig ‘som på.

   Ikke dig, udover den “løn” du får som her en juicer.
   Ingen arbejder gratis.

   Jeg har en lille blog hvor jeg linker gratis til de sider hvor mit tøj osv er købt. Skulle jeg en dag få tilbudt at få penge e.lign for det, vil jeg da helt sikkert sige ja tak til det. Hvem vil ikke det?

   Og respekt til at dig at du anbefaler den oprigtigt. Fx det med frugtkødet og en skål 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Babysafebase

   Kære Fie.
   Vi er kede af at du ikke kan lide Sarah Louises formulering. Dog vil vi herfra lige påpege at hun på ingen måde har udnyttet os. Der er slet ikke tale om
   Udnyttelsen fra nogens side og det er mest af alt ment som en joke, er vi ret så sikre på, eftersom det kommer fra en person med humor. Og du har nemlig helt ret i, at der er de bloggere der kontakter, også er der dem der bliver kontaktet. Sarah Louise er en kæmpe personlighed og har en af Danmarks fedeste blogs, så selvfølgelig har VI kontaktet hende og spurgt om hun ikke godt kunne tænke sig at teste vores produkt.
   Bare lige så det er på plads og der ingen misforståelser er. Vi føler os i hvertfald på ingen måde udnyttet, og det måtte lige komme ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle
   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde pandekager der smager syndigt