Første glas vin i solen

Nogle af mine læsere er nogle kraftidioter!!!

TÆNK at man kan have SÅ ondt i sin røv og have SÅ lille et univers, at man ikke kan forstå at en enlig mor kan have succes? Det her er lige nøjagtig den slags smålighed og uintelligens og mangel på andet at gå op i, der nogle gange giver mig lyst til at stoppe med at blogge. Bare fordi der sidder en eller anden idiot derude og har nederen over sit eget liv (ja jeg ved jo du læser med) så skal denne prøve at spænde ben for andre. Nå men her er så en besked til dig!!!! Jeg har et MEGA FUCKING NICE LIV!!! Jeg er enlig mor og det er ikke ensbetydende med, at man pludselig er handicappet!!!! Du læser et lille bitte udsnit af mit liv og ved INTET ud over det. Jeg har da styr på mine ting og det er dig der er til grin ved at anmelde om ALT, du kan komme i tanke om, for de kender mig udenmærket og er vant til den slags anmeldelser og din anmeldelse bliver bare lagt i en skuffe, sammen med alle de andre ONDT-RØVEN anmeldelser!!!! Det sker desværre ofte og jeg begriber ikke, at folk ikke har andet at gå op i!!

Nu vil jeg drikke en kop the af mit SUPER lækre Royal CPH stel, bagefter tager jeg min meeeeget dyre gucci taske og lækre rolex ur på og sætter mig ud i min sindsyg lækre og dyre bil (den er flex leaset din spade) og så vil jeg køre en tur og nyde mit liv som stakkels enlig mor!!! (ville ønske man kunne lave en fuck finger i sin tekst)

Nogle af mine læsere er nogle kraftidioter!!!

41 kommentarer

 • Linda Bech

  Hej sarah🙏❤
  Hvor sindssygt!!! Og langt ude.. Troede simpelthen ikke på det jeg læste.. og som jeg kom længere frem i teksten..kunne jeg mærke jeg blev mere og mere rasende på dine vegne..🙁 Hvor langt e ned kan man synke..Fedt du giver til genmæle..og til dig som er ophavsmand til disse usandheder..har jeg ikke andet at tilføje, “fy for pokker”, du må være et meget lille menneske…med et kedeligt liv..🤨🤨 Føj !!
  Ps: Og masser af knus herfra til dig..sarah❤❤🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Bech

  Hej sarah🙏❤
  Hvor sindssygt!!! Og langt ude.. Troede simpelthen ikke på det jeg læste.. og som jeg kom længere frem i teksten..kunne jeg mærke jeg blev mere og mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fidde

  Kan jo lægge ud med samme som mit forrige kommentar på din side..

  – Missundelse er en grim ting !!!!

  Jeg har selv prøvet at blive politianmeldt, for formodet narkosalg..
  Eneste begrundelse var at jeg bruger mange penge på Hi-Fi, og har 2 store Mercedes til et par mill total, som arbejdsløs..

  Ja, jeg er arbejdsløs, men det er af lyst, ikke af nød, og modtager ingen sociale ydelser!
  I de 25 år af mit voksen liv hvor jeg arbejdede, var jeg bare heldig at være godt betalt. (750,- i timen som grundløn, + div risikotillæg). Til gengæld påtog jeg mig arbejde som er ekstremt sundhedsskadeligt, og som ingen andre ville røre ved..
  Har arbejdet som “Høj risiko livvagt” for bl.a. Diplomater i krigszoner, beskyttet forretningsfolk mod Mafia i øst Europa – mellemøsten og nord Afrika.

  Så længe man laver noget man kan lide, så op i røven med hvad andre syntes! (Undskyld mit Franske)..
  Og hvorfor skamme sig over at man har råd til at leve livet, og nyde det så længe det varer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Hold kæft, hvor er det lavt!! Og vildt til grin, har sq virkelig heller intet til overs for så’n nogen mennesker når jeg læser så’n noget der.. Hvis man har ondt i røven, så ka man holde det for sig selv. Det da for latterligt a man ska anmelde..
  Sys din blog er mega fed Sarah, og elsker a følge med. Det inspirere mig bare til a følge mine drømme, så sys bare du ska bli ved med a blogge er sikker på jeg ikk er den eneste der sys det. ❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Åh nej!
  Mon det kan tænkes at være den sindssyge personlighed som også tit er ude efter Mascha Vang og Anne Gadegaard?
  For hun er da fuldstændig ude af kontrol.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Den person der har anmeldt dig, burde ski have brugt al sin tid på et stavekursus i stedet for at anmelde dig for stort set alt personen kunne komme i tanke om!
  Hvor ER det dog lavt!
  Kan godt forstå du bliver gal over sådan noget, men helt ærligt er personen og anmeldelsen ikke værd at spilde én eneste tanke på.
  Du knokler som alenemor og jeg er sikker på du er forbillede for en masse andre enlige mødre.
  Hatten af for dig søde Sarah – du kan roligt være stolt af, hvor du er i livet nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sv

  Bliver lidt nysgerrig sarah.. Ved det er lidt personligt men er du overhoved på nogle sociale ydelser siden der er nogle der føler de skal anmelde dig? Ellers går folk bare i virkelig små sko efterhånden!?!
  Anyway, tænker at det egentlig også i høj grad er systemet der er noget galt med – at vi skal gå og holde øje med/angive hinanden.
  Ja der er nogle der snyder men vores samfund er jo netop bygger op om et solidaritetsprincip hvor vi sikrer at ingen skal leve i urimelig fattigdom (selvom det dog sker alligevel!). Der vil altid være folk der snyder men tvivlen må komme de der har brug for det til gode.
  Og ps. Regner egentlig ikke med svar på mit første spørgsmål – ovenpå det her ville jeg ikke forvente at du ville være åben omkring hvis du modtog nogen støtte! Forståeligt nok! Tænker nok bare højt da jeg synes det er en (forargelig) interesant debat med al den overvågning og angivelse af hinanden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hvis du læser så har personen anmeldt mig for ALT moms, skat,indtægt, sociale ydelser….alt hvad personen tror jeg kunne snyde med. Der er kun få felter at afkrydse og personen har så krydset af og tilføjet ekstra ting.Tror bare denne person skyder med spredehagl for at håbe på at ramme et eller andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sv

   Ok jeg havde ikke lige nærlæst anmeldelsen men det kan jeg da godt se nu.
   Jeg må igen sige at jeg virkelig synes det er systemet der er noget galt med. Det virker mærkeligt at man bare kan sidde og smide anmeldelser afsted fordi man ikke kan lide sin nabo eller en offentlig/kendt person. Jeg må dog også lige tilføje noget til debat selvom det måske gør mig til et skidt menneske der ikke under andre det godt; jeg forstår udemærket at folk kan blive harm over dem der reelt snyder med de offentlige ydelser, skat osv. Jeg har bekendte og sågar venner som har været ret ærlige omkring deres sociale bedrageri. Feks i form af ikke at have folkeregister adresse samme sted på trods af de bor sammen. Udover det har jeg set samme mennesker poste billeder fra årlige eksotiske ferier op på deres facebook osv som jeg ved er betalt via de penge de modtager.
   Det har gjort mig rigtig gal men på trods af det ser jeg det ikke som mit job at anmelde dem! Der er jeg måske heller ikke enige med alle! Jeg har dog fortalt dem min mening og bedt om ikke at få information om deres bedrageri da jeg simpelthen ikke vil vide det!
   Min pointe er bare at jeg synes den her debat er så evig svær! – dermed ikke sagt at din sag er svær Sarah Louise, der er jeg ret enig med resten af kommentarerne; Sikke en idiot!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ha ha ha – læg det op på din blog hver gang vedkommende anmelder dig. Så kan vi da grine af det :-)….. Du får læsere, tjener flere penge og vedkommende bliver endnu mere til grin…. Det synes jeg ku være sjovt og en boomerang til den tåbelige person.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Søde sarah, jeg blev gal, fik ondt i maven og ked af det, tænk at nogen har så sølle et liv, at det skal ud over dig og din famile. Den person har nok aldrig lært, at man er sin egen lykkes smed. Alt det du har og har opnået, kan du jo takke dig selv for, og TILLYKKE med det, you go girl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det er jo kun til at grine af…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leise Heinsvig

  Hold nu kræft hvor er folk dog dumme og uvidende og hvor har de bare alt for meget tid siden de har tid til at anmelde andre. FUCK dem……. de er ikke værd at bruge tid på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Hej Sarah.

  Kan godt forstå at du er vred. Men jeg havde nok puttet det i min pyt kasse.

  Pyt med at janteloven lever så velgående. Du klarer det jo mega godt. Jeg er hvertfald misundelig på alle dine goder, og dit hårde flid.

  Du jo en dame med ben i næsen.

  Lad ikke smålige mennesker gå dig så meget på.

  God aften til dig og dine lækre børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabell

  En idiot der ikke har et liv!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line K

  Sikke en uddybende og fyldestgørende anmeldelse – og med kildehenvisninger og alting..

  Kors..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg kom simpelthen til at grine sådan over de sproglige fej 😀 😀

  MEN så bliver min indre feminist altså også ret fornærmet! Havde den enlige forsørger været mand, ville ingen løfte et øjenbryn over at han kørte rundt i dyr bil og havde au pair…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skidegodt skrevet, sødeste Sarah!
  Den dersens jantelov, skal bare slås ned hver gang den stikker sit grimme fjæs frem;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LiSe t

  Ha ha småligt og dumt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina M

  Med alle de sjuskede stavefejl der er tegner det sig på at det er en mindre begævet person der har sendt den anklage 😀 skræmmende at sådan typer ikke har bedre ting at tage sig til end at lave lort overfor andre pga. Ondt i røven 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Er det ikke snart passe med den jantelov?

  Denne person burde nok bruge al den ekstra tid som denne har til at udfylde sådan nogle dokumenter, på at få sig selv, det som misundes her.

  Selvom der er visse fordele ved at blogge, så er det jo åbenlyst at Sarah har knoklet for at komme dertil hun er nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jensen

  Hold nu kæft hvor kan man have ondt i røven over andre. Sarah Louise du har knoklet og fortjener den succes du har, det er så sejt, så lad ikke et fjols med ondt i røven ødelægge det. Er tydeligvis en med alt for lidt indhold i sit liv siden personen finder det underholdende at falsk anmelde folk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mika

  Hvis vedkomnende som har sendt den anmeldelse, har læst med på din blog FØR du fik børn vil han/hun også vide at du altid knoklet for tingene, og at du har flere firmaer kørende ved siden af bloggen. Og at du også før dine børn var til luksus, men havde af gode grunde ikke bil da du ingen kørekort havde før du blev gravid med Albert 🙂 Jeg har været fast læser i næsten 4 år, og jeg syntes du gør det FUCKING godt, og jeg er pisse misundelig (på den gode måde) over din succes, og jeg ville ønske at det var mig selv 🙂 RESPEKT til dig 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Fuck en idiot!
  Personen kan jo ikke engang stave!!! Til grin!
  Sarah du er så sej og du har fortjent din succes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Ha ha ha ha ha ha ha hold kæft en idiot, vedkommende er jo til grin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Girl

  Personen kan slet ikke finde ud af at skrive en sammenhængende, grammatisk korrekt sætning. Det tyder meget på, at det er en person, som er misundelig. Håber ikke at kommunen tager henvendelsen alvorligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hold nu k… en idiot. Sarah, bare gi den gas og nyd dine dejlige børn og dine skønne ting:-) Du har fortjent hver en Gucci taske:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du har dit på det rene, (hvilket jeg er overbevist om du har) rammer det jo dem/ham/hende igen når der ikke sker noget 😛 ELSKER KARMA!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det må være lidt anstrengende hvis det sker tit. Men ville du egentlig have råd til at droppe bloggen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, åh nej dog..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan kan man have så ondt i røven og være så misundelig på andres succes?!!!!
  Jeg forstår det ikke. Personen kan jo tydeligvis ikke engang stave (mæd?)

  Der sidder nok en derude, som ville ønske, at personen havde dit liv. Man er jo selv ansvarlig for, hvordan ens liv er. Så det handler jo bare om at skabe det liv, som man selv ønsker.

  Det er jo heldigt der ikke er noget på dig, men måske burde man lave lidt mere bagværk inden man smider anmeldelser ind. De kommunale har jo rigeligt at se til i forevejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Det er faktisk sådan at man aldrig kan være helt anonym , så hvis den pågældende kommune får flere useriøse henvendelser fra samme ip adresse så kan bøtten vende og anmeldelsen ligger så hos den der åbenbart ikke har andet at lave …
  Syntes du er SEJ Sarah 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lullu

   Det glæder mig at høre!
   Ja, enig, for det er da det lavest !!! – og Piss´hamrende typisk Danmark – at man kan få lov at være anonym ved sådanne anmeldelser. Snart kan man også snage i hvad naboen betaler i skat…. det er sgu´ et lækkert lille land.
   Jeg synes sgu´også du er sej Sarah Louise <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Mage til taber skal man lede længe efter. Du skal beundres og ikke misundes! You rock girl 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hoooold nu kææft hvor er folk dog syge oveni deres lille hoved!!?? Hvad fanden har de kog i?
  Jeg synes din livsstil er mega motiverende! Det giver da mig lyst til at give det hele en ekstra skalle, for at tjene lidt ekstra.

  .. Du må ALDRIG stoppe med at blogge Sarah! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Det er virkeligt sjovt – og uendeligt patetisk, og også sørgeligt at vedkommende åbenbart slet ikke kan forestille sig, at der findes kvinder som faktisk kan skabe sig en god karriere og en vis økonomisk frihed – helt selv! Formentlig er denne person en af dem, der virkelig skulle glæde sig over, at der findes sådanne kvinder – for alle de penge som så skal betales i skat, når man har success kommer jo så også samfundet (og selv din sure læser) til god.
  Det er en anelse anstrengende, at der tilsyneladende er nogen, der tror, at success er noget man kommer sovende til – vi har alle mulighed for at skabe success – hvis man så ikke lige har gidet at forsøge sig, så er det bare for nemt at sidde og være mistroisk over for dem, der har ydet en indsats og er lykkedes med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvor er det trist kommunen skal bruge tid og penge på folk der sender sådan anmeldelser ind. Det kunne være brugt til flere pædagoger i vores børns institutioner 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla b

  omg.. Ét er at blive misundelig og skrive dumme kommentarer. Noget andet er at anmelde for socialt bedrageri! Hvor er det så dumt.Du kan åbenbart ikke være velhavende og enlige mor. Jeg mistænker lidt, at den person der har anmeldt dig, ikke har læst så godt med- for du har jo gang i mange ting og knokler for det du har. Det lyder som om at personen tror du er på kontanthjælp eller sådan noget.
  Shit hvor er det altså bare latterligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Hold nu K*** hvor er det sørgeligt at man kan have så ondt i røven over hvordan du lever dit liv! Hvis man er en der rent faktisk følger din blog og læser alle dine indlæg, så fremgår det også ret tydeligt hvor hårdt du arbejder for at leve det liv du gør 🙂

  Fuck janteloven siger jeg bare… jeg håber du bliver ved med at blogge – vi er mange der elsker at følge med på sidelinjen og godt ved at du har styr på tingene og fortjener alle de gode oplevelser og luksusting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  HAHAHAHA.. Eller nej det er sku ikke sjovt.. Men se lige den søde stavefejl i dokumentet “mæd” .. Sarah, verden er mærkelig og folk er mærkelige.. Det er menneskeligt at synes det er pisse irriterende at du har en gucci taske og jeg en rema pose, men altså det er jo ikke DIN skyld.. Du har ret, vi læsere aner intet om det, og heldigvis for det – for alle skal have et privatliv… Selvfølgelig har du styr på din økonomi, du er for filan forretningskvinde… Jeg har læst med siden juni 2010, holder min kæft når jeg er knap så enige i dine oplæg og hepper på dig når jeg synes du er sej.. (-: Opskriften på det lykkelige liv er ikke et Rolex ud eller fed bil, og det må det ALDRIG blive, men altså vi er voksne menneske (de fleste af os) og burde kunne se forskel på et lækkert ur og kærligheden til livet. Dejlig dag til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første glas vin i solen