Spørgsmål til mine læsere

Mit kejsersnit LIVE på bloggen!!!

Dette er et re-post. jeg kom til at sidde og kigge gamle indlæg igennem og fandt dette. Videoen er ret voldsom, så den er altså ikke for sarte sjæle. Jeg havde sgu helt glemt, hvor vildt det var!!! puhaa da jeg sidder lige nu og smågræder lidt….Hvor er det bare det vildeste at man kan lave sådan et lille perfekt menneske….snøft

20130920-124405.jpg

Ok jeg har tænkt over det og efter at i har kraftigt har efterspurgt videoen, har jeg valgt at offentliggøre den. Jeg har tænkt meget over, om den var for privat, men set i lyset af, at jeg sidste år lavede et tv program for TLC, hvor man også så mit kejsersnit, så synes jeg ikke, at det føles forkert, at vise jer dette. Jeg tror, at det vil gavne mange, at se klippet. Det vil enten styrke eller svække ens beslutning om et potentielt kejsersnit. Videoen er meget detaljeret og ikke for sarte sjæle-så er i advaret. Se video nederst.

Morgenen derpå

Den morgen begyndte jeg, at få rigtig ondt i venstre nedre del af maven. Jeg havde løftet lidt rundt på Albert og måske været for aktiv, det er svært at sige, men efter at min veninde, som er sygeplejerske rådede mig til en tur på føde afd., så tog jeg derind. Jeg regnede slet ikke med, at der var noget og forventede egentlig bare, at de ville sende mig hjem igen. Michael blev hos Albert og så kørte min veninde mig derind.

På vej i bilen, begynder jeg, at få en del plukveer. På hospitalet bliver jeg placeret i venteværelset og koblet til en masse ledninger, for at tjekke plukveer og babys hjerte rytme. Efter noget tid kom lægen ind og da han så, at jeg havde plukveer hvert 2. minut og mine smerter var i venstre side, fik jeg beskeden, at  JEG VAR GÅET I FØDSEL!! og at han var nervøs for, at jeg var ved at briste i mit ar og det var derfor, at jeg havde ondt. ( hvis arret brister, kan det hurtigt udvikle sig til en livstruende situation for både mor og barn) WHAAAAT!!! Jeg tænkte, at det er simpelthen ikke rigtigt…..nu igen…kan jeg da for helvede ikke bare have en udramatisk fødsel!!!

Han sagde, at jeg inden for 30 min. ville få et akut kejsersnit. Jeg var selvfølgelig helt rundt på gulvet og hvad med Albert og Michael. Min veninde skyndte sig ud og ringede efter Michael, som jo også gik fuldstændig i panik og min eneste tanke var, bare jeg nu ikke nåede at briste og bare Michael nu nåede at komme. Da jeg ligger der og de skal til at bedøve mig, er Michael stadig ikke kommet og jeg er lige ved at begynde at græde, da han vælter ind af døren med øjne så store som the kopper og styrter hen til mig. Jeg slappede straks mere af, da han kom.

Jeg blev bedøvet og de gik igang og ja resten kan i jo selv se:)

Som i kan hører i klippet, snakker jeg rigtig meget og set i bakspejlet, tror jeg, at min “friskhed” var en reaktion på, at jeg egentlig var en lille smule i chok. I klippet kan i også høre, at lægen siger, at det var godt jeg kom, for han kunne se, at mit ar var ved at briste!!! Shit…det kunne jo være gået helt galt, men det gjorde det ikke og ud kom min lille vidunderlige prinsesse:)

Skriv en kommentar

 • Pernille Eger Jensen

  Åh hvor smukt! Måske ikke den bedste video at se her på jobbet!! 😀 Sidder og gemmer mig bag min skærm mens jeg græder lidt hi hi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  woooow! Jeg har aldrig set et kejsersnit før! Det er jo fuldkommen overdrevet så meget de skærer og blod og rykken rundt, det er godt nok voldsomt at se! Jeg har selv født naturligt begge gange (det har sgu nok heller ikke været for kønt at se på 😉 Man kan godt forstå folk er smadrede ovenpå et kejsersnit og ikke må løfte osv osv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina A

  Det er simpelthen så smukt! Ville ønske at vi havde muligheden for at kunne have gjort det samme . Tak fordi du delte det<3 det gjorde min frygt for mit eget kejsersnit mindre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nåååhhh:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er det bare smukt og hvor er du bare fantastisk Sarah. Takker fordi du vil dele så mange ting fra dit liv og altid ser på de positive ting i livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Må også lige rose faren, for hold op et overskud, at han bare ka filme mens kæresten bliver flået op. 🙂
  Tak fordi jeg måtte se med, hvor var det smukt og rørende. Og dejligt at se, når man selv lige har været i samme situation 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fantastisk. Både utrolig skræmmende og utrolig rørende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Årh du er sej, Sarah Louise!!!! – Og tillykke med din lille pige:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej jeg må sige at jeg synes du er sej for at du deler videoen med os.
  Jeg har altid tænkt over at jeg ville have et kejsersnit når jeg en dag skal have et barn. Så jeg synes det var “fedt” (jeg sad nu også og cringede lidt og sagde av av højlydt) at se hvordan det foregår.

  Og tillykke med den lille ny 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Uuhh jeg begyndte da også at tude:-0 Hvor var det dejligt det hele endte godt og prinsessen var som hun skule være:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line S.

  Hej Sarah Louise…Wauw! Ved næsten ikke hvad jeg skal sige! Sikke en oplevelse… Imponerende, hvad kvindekroppen kan… Tror jeg nærmest holdt vejret indtil jeres lille pige kom ud! Og så kom tårerne ellers trillende ned af mine kinder… Du er så sød og fuld af humor og overskud! Meget bevægende film og så personlig… Sååå jeg blev nødt til at nominere dette blogindlæg til Feminas blogawards 2013, har nomineret dette indlæg til at vinde kategori 2 Årets mest bevægende indlæg!

  Elsker at følge din blog, og har gjort det siden begyndelsen! TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  TAK fordi du delte din oplevelse. Jeg kan slet ikke holde tårene tilbage, hvor er det vildt at se! (Osse en smule grænseoverskridende, de får godt nok hevet i dig) jeg ville ønske jeg havde mine 2 fødsler på video (bortset fra de ikke var kejsersnit og jeg nok har brølet som en løve, så smukke videoer var det nok aldrig blevet)
  Stort tillykke med hende! Jeg er helt rundt på gulvet efter at have set den video.. Og en lille smule meget skruk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  FANTASTISK klip og flot at dele det med alle;o)
  KÆMPE tillykke med en skøn baby……..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Årh blev helt revet med. Godt Michael nåede at komme:-)
  Måtte lige finde Kleenex frem. Tak fordi du deler denne skønne video med os:)
  Og stort tillykke med prinsessen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Tak er kun et fattigt ord.
  Tak fordi du ville dele det med os. Fantastisk klip .. Og hvor er du sej. Dygtigt personale & skøn pige .. Ih er rørt ❤️ Dejligt at se sådan en video,, ih ih. Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Åh hvor er det bare en dejlig video.. Fik selv akut kejsersnit for 2 måneder siden, men har svært ved at huske alle detaljer. Ville ønske at vi li have haft overskud til at filme fødslen som I har gjort her.
  Et stort tillykke med jeres lille datter. Og tak fordi vi må følge dig og din familie herinde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Sarah,
  jeg sidder sku også med et par tåre i øjnene! Hvor er I bare fantastiske. Alt held og lykke for jeres lille familie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor er det rørende Sarah! Stort stort tillykke med jeres fine lille prinsesse! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej, hvor er det bare en rørende og fin og ærlig video. Hold op, jeg sad og krummede tæer, da jeg så hvordan de hiver i din mave og hulkede da hun begyndte at græde.
  Hvor var du bare sej og ovenpå i sådan en vild situation!
  Synes virkelig det var utroligt inspirerende at se og jeg synes det var fantastisk af dig at give os indsigt i et sådan privat øjeblik.
  TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Et rigtig stort tillykke med Jeres skønne prinsesse – hun ser så dejlig ud..
  Det er virkelig en fantastisk video, men må indrømme, at det strammede lidt i mit kejsersnitar, da jeg så det 😀 Samtidig er det så fedt at se, hvordan det egentlig foregår, at et lille vidunder pludselig titter ud af maven 🙂
  Jeg fik min datter ved akut kejsersnit i februar, og vil give dig fuldstændig ret i, at bedøvelsen er ingenting taget i betragtning af, hvordan dagene efterfølgende er 😉
  Men super fedt at du vil dele denne specielle og intime oplevelse med os andre 🙂
  Al held og lykke til dig og din skønne lille familie fremover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Selv fået kejsersnit, et meget forvirret et, så skønt at se din video hvor stille og rolig det faktisk kan forgå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du er og bliver den bedste ærligeste super mommi blogger i min verden!! Tak fordi du delte denne store oplevelse med os andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Puha – jeg blev rørt ved bare at læse teksten inden videoen, så sidder og laver en tuder nu – og jeg har ikke en gang selv børn. Hvor er du vild og hvor har du meget overskud.
  Alt held og lykke til jeres lille familie – det er dejligt at følge jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Som en anden også skriver, så kommenterer jeg normalt ikke på din blog, men læser den dagligt.

  Men altså. Hold nu op hvor er du sej. Bliver evig og altid rørt over hvor meget du indvier dine læsere i. Andre bloggere gør det også, men du, på et helt andet niveau.

  Al mulig held og lykke fremover til hele jeres familie. Jeg vil fortsat følge med 🙂

  Kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Fantastisk Video. Min mand og jeg så det sammen, vi blev helt rørt! Jeg er glad for du lægger det frem, jeg skal selv igennem en planlagt kejsersnit, og jeg må sige efter din video er jeg blevet mere roligt. Hun er så skøn din lille datter, men det er din søn jo også:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor var det vildt at se!

  Tillykke med det Sarah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Meget bedårende baby tillykke med hende, dejligt at du ville dele fødslen med os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Søde søde Sarah, hvor er det bare for vildt:) sidder med ret våde øjne. Hvor er det vildt.
  Fik selv akut kejsersnit, og der var ikke overskud til at filme det,desværre. Skønt du så vil dele denne store oplevelse, med alle dine læsere:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Fuck mand, er 24 og overhovedet ikke på vej til et barn, men damn! Den video, jeg sidder med tårer i øjnene! Det er jo helt vildt, at det foregår sådan (ved godt at det lyder dumt for en læge osv), det er selvfølgelig blodigt men det er også “simpelt” og smukt, at hun “bare” tages ud af din mave. Omg, det er godt gået! Helt vildt! Det gør en mindre skræmt over for en dag at få et kejsersnit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Der skal normalt meget til at få mig til at græde.. men det gør jeg nu!
  Det er så fint.. og slet ikke voldsomt!
  og elsker dit overskud!
  Tillykke !!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åååhhh det går lige i hjertet, jeg sidder med smil op til begge ører og tårene trillende ned af kinderne, hold nu op hvor er det et smukt øjeblik! Stort tillykke med den smukke mørkhårede prinsesse! Jeg blev mindst ligeså rørt af at høre og se hvor gode du og Michael er til at støtte hinanden undervejs og bare tager det hele i stiv arm, det er virkelig kærlighed! I er sku søde! Rigtig god weekend til jer alle 4:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Esmeralda

  Nååå hvor fint 🙂 totalt hardcore mom, jeg var bare helt stille og sagde ikke et kvæk, lå bare og lyttede og tænkte: trækker han vejret?
  Stort tillykke med hende endnu engang 🙂 og sikke en sej mand du har der, han kan holde sig oprejst nok til at filme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Ej sidder jo her med tårer i øjnene, TAK fordi du deler noget så privat med os læsere..:) Hvor er det fedt at se sådan et kejsersnit, men også at se og høre din og Michaels samtale lige inden jeres lille prinsesse kommer til verden! STORT øjeblik, og endnu engang tillykke med jeres lille prinsesse, er sikker på at i er nogle fantastiske forældre!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Er du gal det var voldsomt at se. En meget god reminder om at kejsersnit også ser voldsomt ud.

  Og jeg fik sgu en lille tåre i øjenkrogen da jeg hørte hende skrige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Wooooow, Sarah! Det er så vildt, du har valgt at dele din fødsel med alle os, der læser med bag skærmen.
  Pyh, bare at se videoen, synes jeg var en hård omgang, så jeg tør slet ikke tænke på, hvordan du havde det.
  Man kan høre, du ligger der med et kæmpe overskud. Ja, jeg ved ikke, hvorfor, men rørt blev jeg.
  Tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie

  Ej det lød simpelthen bare for godt da Michael sagde “hun ligner Albert” og du svarede “Det håber jeg sgu ikke” haha grinern 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Birkedal

  Kære Sarah Louise!
  Sikke en smuk film. Begyndte næsten at tude 😉 Jeg har selv fået 2 kejsersnit, og det var faktisk fedt at se, hvordan det egentlig foregår. Tak og tillykke med prinsessen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julle-mor

  Hvor er det bare fantastisk! Jeg husker tydeligt da jeg lå og skulle have akut kejsersnit hvor MEGET jeg fortrød at jeg havde set hospitalet, nu blev jeg mindet om hvorfor, man vil nok helst være fri for de blodige billeder inde i hovedet når man ligger der

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Hej S Det er normal ikke tilladt at filme under kejsersnit, kun hvis man får tilsagn fra kirurgen. Men det har du nok fået?!
  Ville bare sige det hvis I ikke vidste det.
  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Årh jeg hyler – 1000 1000 1000 tak for den video, har selv ligget der 2 gange dog med 15mdr’s mellemrum og 1000 gange tillykke med datteren ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Først takfordi du ville dele videoen her på bloggen. Syntes det virkede som en god fødsel og hvor var du overskuds-agtig:-) Jeg ville bestemt ikke frygte et kejsersnit. Endnu engang STORT tillykke med den lille prinsesse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  OMG – begyndte helt at tude – det vækker jo helt vildt mange minder – selvom det kun er otte måneder siden..
  Har ik noget imod at sku igennem det igen når det en dag blir’ tid til nr. to..
  Det er jo den vildeste oplevelse..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine H

  Rigtig fin video , tak for at dele den <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chelle

  Tak fordi du delte din oplevelse. Det er sørme stærkt. Jeg begyndte at græde da jeg så den.. Ih det der mor noget bringer nogle store følelser frem. 🙂
  Tak for en super god og ærlig blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Puha en oplevelse.. Hvor var du sej altså. Total overskud 🙂

  Stort tillykke med lillepigen. Smukt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ihh hvor er det smukt.. Sidder bare og stortuder fordi det er så smukt! Glæder mig så meget til jeg en dag bliver mor. Du er så heldig sarah.. At i har fået to dejlige børn.. Håber hele jeres familie bliver sammen for altid!!! (og tak, har nu fundet ud af ,jeg aldrig vil have kejsersnit haha:) )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HELLE

  Hej. Hvor godt filmet. Jeg har været med til et utal af Kejsersnit som sygepl. Det er en lige stor glæde at se hver gang. Det kan blive en ligeså stor oplevelse, med lokal bedøvelse. Der er ofte en god og hyggelig stemning på stuen, og alle er glade når det går godt. det gjorde det heldigvis for dig….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Sarah, det er en utroligt rørende film. Jeg kan ikke forestille mig andet, end at din lille datter en dag vil se det og være rørt over jeres kommentarer, og over at se sig selv komme til verden! – Ja, du taler lidt meget, og jeg tror præcis som du, at det er en forsvarsmekanisme, som dækker over din nervøsitet, men det gør jo ikke noget!! – …. og præcis som du spurgte jeg også, om de ikke lige kunne fjerne lidt fedt, når nu de havde åbnet maven 🙂

  Det er et mirakel, når et lille menneske trækker vejret ned i lungerne for første gang – jeg fik også set noget af mit kejsersnit med min yngste søn, fordi der i loftet var nogle lamper, som spejlede tilbage til mig, så jeg kunne se det, men ikke nær så tydeligt som dette!! – det er et stykke historie, som din datter engang vil kunne se og glædes over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Åh gud, sidder og hyler bag skærmen. Hvor er det smukt, og hvor er du bare kær da du siger “I må altså ikke skære i hende”.. årh.. Er så glad for at have set denne video, fik selv kejsersnit, så det er rart at se hvordan det egentlig foregår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Puha det satte også gang i mine tårer .. Blev selv mor første gang i februar .. Kæmpe oplevelse! Tror jeg dog det er hver gang 🙂 .. Tillykke igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Sarah Louise
  Ej hvor var det godt, at du nåede derind i tide.
  Jeg blev helt rørt, da jeg læste hvad der skete og så dit kejsersnit. Det satte mig lige tilbage til fødslerne af mine egne børn. Spændende at se den anden side af forhænget, har kun selv få billeder af min datters fødsel taget af narkosesygeplejersken.
  Jeg er glad for at alt gik godt for dig 🙂
  Venlig hilsen Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie

  begyndte helt at grine da michael siger “hun ligner Albert” og du svarer “det håber jeg sku da ikke, han ligner jo en dreng” … haha 😀

  det var en virkelig skøn video og se, og det er dejligt i har det godt nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Åhh Sarah Louise.. Hvor er det bare et stort øjeblik :’) Tusind tak fordi vi måtte se med 🙂 Du er en kæmpe inspiration, ikke kun som mor og modeikon, men også som menneske. Tusind tak fordi vi må følge din hverdag <3 🙂
  Kærlig hilsen Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  RESPEEEEEEEEEEEKT !!!!!! 🙂 og endnu en gang stort tillykke ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor er hver en fødsel bare et mirakel. Skulle overvinde mig selv til at se det og måtte kigge væk et par gange, men jeg er en sucker for det øjeblik babyen kommer ud og giver det første vræl, så er det sikkert at jeg også græder. Rørende og fantastisk fødsel, og du var da super sej. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gia

  Sikke et vidunderlig video og tusind tak for at dele den med os andre :-*

  Jeg har selv født 4 børn og aldrig gået kejsersnit så var da nysgerrig og se ! Må indrømme jeg krummede tæer imens (ligesom jeg gør hvis jeg hører eller ser fødsler i tv) men da hun så kommer ud fældede jeg tårer… Det er det mest vidunderlige i hele verden og de børn blive født <3
  Tillykke med hende, hun er bare så nuttet altså…
  Håber alt er vel og du har det bedre i aret, og I er kommet godt på plads her i huset og føler det er et godt sted <3
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gia

   Ps. Gør det slet ikke ondt når de hiver i huden for at få hende ud ??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina panduro

  Hvor er det bare fint :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da kæft! Hvor er det vildt.

  Uhyggeligt og sindssygt vildt!
  Er sku lige overrasket. Hold nu op, hvor du klarer det godt. Så flot!
  Wow jeg er imponeret! En lille tåre da hun skriger. Så fantastisk!

  Er helt målløs! Du er en fantastisk kvinde!
  Al held og lykke til jer alle!!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hold da op. Kunne slet ikke holde tårene tilbage da hun kom ud. SÅ fin og hvor var du sej! Nu glæder jeg mig bare endnu mere til jeg om få uger også skal møde mit andet barn.
  Kæmpe tillykke og tak fordi du ville dele noget så privat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Du er jo bare superwoman!
  “Kan I ikke også tage noget af fedtet i siderne, når nu I er i gang”. Haha 🙂
  Super god video. Kunne heller ikke lade være med at fælde en lille tåre, da hun begyndte at græde. Tror det er det eneste tidspunkt i barnets liv, at man som mor kan blive lykkelig over, at barnet græder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hvor er det bare fantastisk rørende og livsbekræftende at se!

  Mange tak fordi du delte denne video med os. Det var meget interessant at se et helt kejsersnit fra start til slut, helt uredigeret.

  Mange tak for det, du er virkelig en stærk og inspirerende kvinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Eriksen

  Hvor er det vildt! Og hvor tager du det bare i stiv arm! Kæmpe tillykke med jeres skønne datter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Sarah!

  Gud hvor er det et fantastisk klip. Jeg fik kejsersnit i december 2010 og har altid gerne ville se hvordan det foregik.. Hvor er det dejligt at du deler det med os! Mange mange tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iris

  Tak fordi du delte. Meget smuk og rørende film.

  Jeg fik taget mine tvillinger ved kejsersnit, men var desværre ikke ved bevidsthed (eklampsi). Så det er skønt, at se andres kejsersnit, og på den måde, få en fornemmelse af, hvad det er man har været igennem.

  Tillykke med din datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

   Holy,crap, Iris. Håber at du er kommet dig over den omgang. Det er sgu alvorligt. Respekt til dig du seje tvillingemor 🙂

   Og Sarah – hvor var det smukt. TAk fordi du deler det smukke øjeblik med os – jeg tudede kun en lille smule da jeg så det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  FOR FAAAAN Sarah 🙂

  Du nåede det sgu før mig. Vi har/havde termin samtidig med hver vores lille pige. Jeg skal have kejsersnit her i weekenden og efter at have set det her, føler jeg mig lidt bedre forberedt. .. Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maki

  Hvor er du altså sød Sarah. Totalt overskudsagtig 🙂 Hvor er det smukt. Endnu engang stort tillykke med den lille prinsesse ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er det vildt!!! Jeg fik helt tårer i øjnene, og sad og heppede 🙂
  TILLYKKE med hende – du er for SEJ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Sikke et klip, voldsomt men rørende og smukt. Tak for kigget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hvor er det stærkt! Fik selv akut Kejsersnit og bagefter sad jeg … Hey hvad skete der? Ville ønske jeg havde fået optaget mit- men en fornøjelse at se dit! Alt godt til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjh

  Åh hvor er det rørende, der trillede lige en tåre.
  Du er simpelthen for sej, alt respekt for du viser den! Har aldrig set det på den måde, det var lidt skræmmende at se som de hiver i dig! Men åh hvor er du ualmindelig sej og overskudsagtig❤ jeg bliver helt rørt og glad på jeres vegne.
  Stort tillykke med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Så fin og udramatisk video…jeg sad og sagde, “du klare det så fint”, “hun har det så godt” og da hun begynder at græde ja der trillede tårende også her…det gjorde de også da jeg så dit TLC-program…tak fordi du delte noget så personligt 🙂
  Dejlig video og tillykke med hende 🙂
  Håber i nyder hinanden alle sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mett

  Total overskud Sarah!

  Det er så smukt, at høre hvor meget du elsker hende før du ser hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Normalt kommentere jeg ikke men er flittig læser af din blog
  Men må. Indrømme jeg er vildt med dig overskud og dine kommentar de får virkelig smilet frem:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Fantastisk og tak fordi vi må være med på en kigger. Må jeg spørge til hvor ondt bedøvelsen til kejsersnit gør?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Den gør sgu lidt nas, men det er til at holde ud og går ret hurtigt:) Dont worry…det er sgu mere dagene efter der er træls…DER gør det nas. Man kan ikke hoste eller grine eller noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Jeg ku slet ik mærke bedøvelsen, så det er heldigvis forskelligt 🙂

   Og hoooold nu op et klip. Puha hvor de hiver i en, utroligt ens mave bliver sig selv igen :-)))
   Tak fordi du delte, det vækkede minder for 6 mdr tilbage

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Åh så sidder man da lige og triller et par tårer. Skal selv være mor for første gang til marts, så det rykker godt nok i ens følelser:-) tak fordi du vil dele den med dine læsere:-) og tillykke med jeres datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hvor er det bare et fint klip fra fødslen og hvor er du bare overskudsagtig!
  Stort tillykke med din lille pige! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgsmål til mine læsere