Min første dag som tv vært

Luksus ipad cover

Luksus ipad cover

Jeg har længe været på udkig efter et lækkert ipad cover og har fundet det helt perfekte til mig. Det her er i lækkert læder, med små lommer. Man kan stille det op og så får man sådan en skrue dimmer med, som man kan skrue fast på væggen eks. i køkkenet og så kan man hænge ipad’en der. Det er genialt, når man følger en opskrift eller lige stener en tv serie imens man laver mad eller eks. skyper imens man er igang i køkkenet. Derud over elsker jeg den orange farve og den ser vildt godt ud til min vinyl Hermes taske:)

Mærket hedder www.verivinci.dk

Luksus ipad cover Luksus ipad cover Luksus ipad cover Luksus ipad cover Luksus ipad coverLuksus ipad cover Luksus ipad cover Luksus ipad cover
Luksus ipad cover

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første dag som tv vært