Højgravide kvinder, sprut & launch fest

Sådan gør du manden glad

Sådan gør du manden glad

Dette indlæg er et rigtig mande indlæg. Det handler om manden der er i bevægelse og bruger sin krop meget til enten hverdag eller på jobbet. Jeg har nogle få mandlige læsere derude, som vil finde glæde af dette indlæg, men ellers så er det kvinderne, der kan finde den perfekte gave. Jeg synes sgu ikke altid det er let at eks. finde en gave til min morfar onkel eller bror, men jeg har fundet ud af at giver man dem noget, som de kan bruge ofte, så bliver de meget glade (og nej sorte strømper er ikke det jeg mener) Sådan et par sikre og gode arbejds sko gør underværker eller en slidstærk arbejds jakke, som både er cool til hverdag, men som de med god samvittighed også kan bruge på jobbet.

Hjemmesiden www.clothes2you.dk tilbyder lige præcis den slags lækre mande ting. Billigt arbejdstøj i høj kvalitet og også arbejdsko og meget andet firma beklædning samt erhversbeklædning. (psssst de har også billig termo tøj til børn)

Jeg har lavet en lille collage over de perfekte gaver til den arbejdsomme aktive mand:) Alt sammen finder du HER

Sådan gør du manden glad

Har du en rigtig Bjarne Riis i familien- så har clothes2you.dk også alt i billig cykel tøj til cykle manden;)

Sådan gør du manden glad

Indlægget er lavet i samarbejde med www.clothes2you.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Højgravide kvinder, sprut & launch fest