Hov...hvor faen er min ring??

Verdens bedste bøsserøv

Verdens bedste bøsserøv

Jeg tog mig den frihed at holde lang frokost pause med min dejlige ven Gustav. Alle piger burde have sig en bøsse ven. En bøsse ven ser tingene i et andet perspektiv end ens veninder og drenge venner. Og inden i farer op over mit fine ordvalg Bøsserøv, så er det naturligvis et ord jeg bruger fordi at pressen har pustet til ilden over at Gustav bliver kaldt det gentagne gange af Brian i Im a Celebrity programmet. Vi har grint en delaf det, fordi Gustav er jo ikke en lille sart bly viol, som ikke selv kommer med voldsomme udtalelser i ny og næ. At tale før vi tænker, er et “talent” vi begge deler. ( og som Brian også er tilhænger af lol)

Vi havde en skøn frokost i Rungsted Havn, hvor vi fik læsset lidt af på hinanden. Nogle kan måske ikke forstå vores connection, men husk nu på at alt er ikke altid som det ser ud og Gustav er en af de snedigste og sødeste mennesker jeg kender.

Verdens bedste bøsserøv

Verdens bedste bøsserøv    Verdens bedste bøsserøv  Verdens bedste bøsserøv

10 kommentarer

 • Heidi Nowack Henningsen

  Gustav er dejlig!! Min kæreste og jeg elsker at se “jeg er en celebrity, få mig væk herfra ” men man får virkelig respekt for Gustav!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig

  jaaa Gustav er en klog en 😉 Det må man fandeme sige. Er så pjattet med ham og tror virkelig han er en helt fantastisk fyr når man kommer under huden på ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Jeg ved der nok skal være nogen der fyrer i flint over at jeg overreagere og over at jeg lige skal tage en kiks og tørre øjnene. Men for fanden hvor bliver jeg harm over udtrykket “bøsse ven”. Jeg har selv en ven der tilfældigvis er homoseksuel, og jeg valgte ham altså ikke af den grund. Han har ikke tal på hvor mange dumme trunter der er kommet hen til ham i eks. byen og har fyret reblikken “ej, vil du ikke være min bøsseven?” og hvor er det da pisse hamrende latterligt at skulle “vælges” som ven fordi du er homoseksuel. Jeg synes det er en forfærdelig tilgang til sine venner, og jeg kan simpelthen ikke se at det overhovedet er relevant at nævne hvad man tænder på når man præsentere og taler om og til sine venner. “Alle burde have en hetroseksuel ven, de ser bare tingene i andet perspektiv”. Ville intet menneske jo sige. Behøver vi virkelig gøre det til et spørgsmål om seksualitet og ikke personlighed når vi vælger venner..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Sarah, hvor er dit fine tøj fra? Både top og bukser -haps

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  He he… Ja jeg har også luret ham Gustav for længst… Og så syntes jeg fandemer at han var sej derude i junglen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Virkelig fed bluse – hvor kan jeg få den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Elsker Elsker Gustav. Jeg har selv mange bøsse venner, og de er bare anderledes på den mega gode måde 🙂 elsker det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Ham har jeg da gennemskuet for længst! – den kloge narrer den mindre kloge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janet

  Heeej 🙂
  ser skide hyggeligt ud! Det er også bare om at nyde livet 🙂
  Hvor er din trøje fra? Elsker den!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hvad er det for en læks bluse du har på?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hov...hvor faen er min ring??