Make up til Røde kors Galla

Tilbage til virkeligheden 

Sikke en dejlig weekend, jeg har haft og hvor er det skægt at man den ene dag står i det store skrud på den røde løber og næste dag står den på klippe klistre og børneleg. At være sammen med mine børn, er der dog ingen fester der kan slå. Vi har fundet ud af at der ligger et ishus tæt på, hvor vi bor!!! Så NU bliver sommeren virkelig god!!! Der kørte vi lige over igår eftermiddags og hyggede. Tilbage til virkeligheden  

Min lille vandhund Alma elsker sine bade og hun sidder helst i badet til vandet næsten er koldt og selv der, hidser hun sig op, når jeg siger at hun er færdig haha men hellere at det går den vej end at hun hadede at bade. 

Tilbage til virkeligheden   Tilbage til virkeligheden    Tilbage til virkeligheden 

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make up til Røde kors Galla