Dagens outfit

Lidt om at være træt mor, vasketøj & pseudo tvillinger

Ja mange af jer tror jo nok at mit liv er ren glam og piece of cake. Meeen sådan er det ikke.  Jeg har ligeså mange lorte bleer, som alle andre med 2 ble børn. Den sidste halvanden uge har været jævnt op af bakke. Jeg har haft feber det meste af tiden og ellers hostet som en cigar syg 100 år gammel sømand. Sådan en lungebetændelse er åbenbart ikke bare sådan lige at ryste af sig og det provokere mit aktivitets syge væsen. Ungerne kommer heldigvis glade og udkørte hjem fra vuggestuen, så aftenerne er forholdsvis nemme, da de helst bare vil slappe af efter en lang dag. Der ligner de mig. Når jeg er træt, så kan en sofa + dyne virkelig gøre underværker.

Vores dejlige Anita er ude og rejse med sin kæreste igen, så det er mega dårlig timing, for uden hende er jeg 100% afhængig af ungernes fars gode vilje i forhold til hjælp. Søndag og mandag var så slemt at han heldigvis godt kunne se at han måtte træde til.

Nu er jeg heldigvis feberfri og går bare og små hoster lidt, men det der kedelige vasketøj og rengøring klare jo ikke sig selv. Jeg føler at jeg vasker tøj non-stop og det irritere mig, så nu kigger jeg altid tøjet igennem og lugter til det. Hvis det ikke ser beskidt ud og ikke lugter, så får de det sgu på igen dagen efter. Er det også sådan hjemme hos jer?

Heldigvis kan jeg ordne meget på samme tid. Ungerne får morgenmad, imens jeg ligger vasketøj sammen….ja man må jo være lidt effektiv, for ellers så flyder huset i løbet a no time!! Ved aftentid kan jeg nogle gange læne mig tilbage i sofaen og betragte rodet, de små har lavet i løbet af dagen. Det er jo helt vildt, hvordan børn roder. Jeg har prøvet at lokke dem til at hjælpe med at rydde op, men de er sgu for snu…de har opdaget at det der med at rydde op, er dødsygt!!! ja det var da lige et helt vild kedeligt indlæg om helt almindelige ting og det er sådan set det eneste, der er sket hjemme hos hos og i mit liv denne uge. Nu vender min energi forhåbentlig snart tilbage, så jeg kan komme lidt ud igen. Har siddet indenfor i snart 9 dage. Jeg har kun været ude, når jeg skulle handle ind eller hente/aflevere børn…

Lidt om at være træt mor, vasketøj & pseudo tvillinger  Lidt om at være træt mor, vasketøj & pseudo tvillinger  Lidt om at være træt mor, vasketøj & pseudo tvillinger

10 kommentarer

 • Patricia

  Åh jeg har dog ingen bleer mere men har to drenge en på 4 og en teen på 11 år det er fandmer heller ikke nemt..
  Lad vær med af glæd jer til jeres små poder bliver ældre for det er ikke nemmere

  Men hvor er det dejligt af læser af du/i også har hverdags problemer sorry
  Men du bliver puttet i en lidt forkert boks når man ser dig i tv…
  Dejligt af læse her af du dog blot er et menneske💕💕
  Men tusind tak for en dejlig blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ja for pokker da – tøj bliver genbrugt hvis det (en sjælden gang) er uden pletter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Lækkert indlæg! Lyder fuldstændigt ligesom min hverdag.. -og jeg tænker ofte at det da VIRKELIG ikke kan passe at det skal være sådan..!?! -men jo, med pseudo tvillinger er det nok bare sådan det skal være 🙂 Jeg har selv en dreng på tre og pige på halvandet, ligesom dig, så sådan et indlæg om lige præcis DET, elsker jeg at læse! Tusind tak for en skøn Blog. <3 Camila

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg elsker sådan nogle indlæg Sarah, fordi det er så skide befriende at se, at dit hjem ligner andre småbørnshjem. Med det mener jeg, at jeg har altid synes at du var en smadder god mor og at du er en rigtig flot og køn kvinde, der altid er klædt flot og med smukke smykker og negle og så videre. Når man kun ser outfit billeder, så kan man godt forledes til at tro, at du bare altid er overskudsagtig og så videre. Derfor er det bare så skønt at se, at der også kan rode hjemme hos dig og at ungerne ikke gider hjælpe med oprydning :grinning:
  på den måde synes jeg, at man bedre lærer hele mennesker Sarah Louise at kende. Og jeg holder endnu mere af dig, når du ikke fremstår perfekt.
  ¨
  Men jeg synes nu godt nok at det er synd for dig, at du tit er syg her på det seneste, så er det altså temmelig hårdt at være alenemor med to små børn. Mange andre har bedsteforældre tæt på til at tage over, men det har du ikke, så jeg synes sgu at du gør det GODT !!!
  Håber at du snart kommer helt oven på igen og til slut vil jeg rose dig for, at du evner at lade rodet ligge og bare sætte dig i sofaen og hygge med de små inden sengetid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Tusind Tak og det er læsere som dig der holder mig kørende!! God weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Det med vasketøjet kender jeg alt til.. Har selv tre børn under 6 år og jeg “genbruge” gerne det der ikke lugter, er synligt beskidt en ekstra gang… men maskinen kører nu alligevel næsten dagligt suk suk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Mine ungers tøj kommer også på to dage i træk, hvis det fremstår rent

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Du har læst mine tanker. Jeg forstår bage ikk hvordan fanden du kan se så godt ud og samtidig være enlig mor til to med en masse aftaler. Lav lige et indlæg om, hvordan du plejer dig selv. Jeg gik stæv ig i velvære osv før jeg blev gravid og ligner nu en sæk kartofler. Jeg er simpelthen blevet så trist at se på:-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg tror meget det er ens energi niveau og tid, der er afgørende:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Math

  Dejligt indlæg. Vi er jævnaldrende. Er også totalt energi fyldt og projekt lysten – og må nogen gange kapitulere.

  Fuck vasketøjet. Du virker som en dejlig mor! Det er det vigtigste

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit