Vind gavekort til Cocopanda// Makeup guide

Tyk og rask er bedre end tynd og syg

Tyk og rask er bedre end tynd og syg

 

Jeg går stadig og hoster og i al den tid her jeg har været syg, har jeg nærmest ingen appetit haft. Når jeg spørger mig selv, hvad har du lyst til at spise og så dukker der bare ingenting op. Det er selvfølgelig ikke raketvidenskab at får man ikke nok næring, så har kroppen svært ved at restituere. Så nu er jeg mere eller mindre begyndt at tvangsfodre mig selv med nærmest alt. Jeg vågnede i morges og havde egentlig kun lyst til et glas kakao, men jeg fik alligevel presset en banan, 2 æg, 2 knækbrød og 2 hostehaps ned i løbet af en time. Tænk en gang at man kan have det sådan. Mig som altid kværner alle de forbudte ting og i usandsynlig store mængder.

Min krop opfører sig så mærkeligt efter jeg har født. Selvom jeg ingen appetit har haft i over 10 dage, så har jeg alle andre andre dage egentlig spist ok og alligevel har jeg aldrig været tyndere. I starten synes jeg det var piiiiiisse fedt at jeg kunne spise som jeg ville uden at tage på, men hvis det er på bekostningen af mit helbred, så vil jeg hellere være foruden. Hvad skal man bruge en tynd krop til, hvis den konstant er syg. Jeg har på 5 måneder BÅDE haft alvorlig halsbetændelse og nu lungebetændelse og før børn var jeg ALDRIG syg.

Jeg ved ikke om det her med at have 2 små børn alene alligevel tager hårdere på mig end jeg vil være ved.

8 kommentarer

 • Anders

  Altså, små børn som kommer hjem fra institution er jo små smittebomber, og man kysser og krammer dem jo hele tiden.

  Spiser du vitaminpiller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sidsel

  Skifter du ungernes tøj, når de kommer hjem fra institution, og får vasket deres hænder godt?
  Der fandt jeg i hvert fald en slem bakteriefæle, der hundrede procent har været årsag til mange af mine sygedage. Jeg/min krop kan ganske enkelt ikke klare alle de bakterier de slæber med hjem derfra. Og jeg havde som dig også en stærkt immunforsvar før hen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hold kæft hvor de hvide bukser, giver dig kilometer lange pæne stænger!

  Ang. din ‘syge tynde krop’, så kan det skyldes at du netop har fået børn – Lig med at du oftere er udsat for en masse nye bakterier, som de slæber med hjem. Da min søn startede i institution lå jeg konstant! Men nu hvor han er ‘vokset fra dem’ er jeg tilbage 🙂
  Så for mig giver det god mening, at du rammes oftere end tidligere.
  Juicer (aka vitaminer), salt (chips bruger vi her) holder på vand i kroppen og fremkalder tørst – Win win.
  God bedring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dak

  Pyh, det lyder ikke rart 🙁 Håber du snart får det bedre. Har du været hos lægen og få undersøgt om der er en årsag til at dit immunforsvar måske ikke er så godt pt?

  og hvad med din nye kæreste, kan han ikke aflaste dig lidt med børnene?

  God bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miss m

  Jeg vil ikke spise andet end grøntsager for tiden og træner mere end jeg plejer. Jeg vil bare gerne tabe mig nu. Når jeg får fed mad så spiser jeg for meget og for hurtigt og så får jeg det dårligt. Mad er derfor gået fra at være det bedste jeg ved til det værste jeg ved. Det giver mig ikke den krop jeg ønsker. Dette er min 2. måned Hvor jeg har det sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg kan huske, at lille Albert havde MRSA. Er du blevet genpodet for det? Det kan jo godt have ligget latent i din krop og derfor give dig gentagende infektioner.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind gavekort til Cocopanda// Makeup guide