Manden i mit liv

Skønt børne event af Viaplay

Skønt børne event af Viaplay

Vi var søndag forbi et børne arrangement lavet af Viaplay i forbindelse med alle deres skønne børnekanaler og film. Da vi hjemme hos os er meget glade for Dora og alle de andre tegnefilm, så var det jo helt oplagt at tage med. Det var arrangeret så fint med lækre snacks fra babybite.dk, underholdning til de små og balloner. Albert kastede sig først over et bord, hvor han kunne tegne og så var det en stor bamse, der fik opmærksomhed men hurtigt opdagede han at det blev delt balloner ud hehe Alma brugte søndagen sammen med sin far (hvis nogen skulle undre sig;)

Jeg var derinde med min veninde Gunnvør og hendes 2 piger. De har ikke Viaplay, så hun blev ret glad, da hun opdagede 3 måneders gratis medlemskab i goodiebag’en. (pssst deres første måned er gratis for alle) Vi har haft Viaplay længe og jeg elsker at jeg selv kan styre, hvornår jeg vil se mine yndlings programmer. Men der hvor det virkelig spiller, er på de længere køreturer med de små. Her i sommerferien skal vi måske i sommerhus og der er det altså lækkert at vi kan have Viaplay med på ferie, hvilket jo også gælder i udlandet.

Skønt børne event af Viaplay

Skønt børne event af Viaplay

Skønt børne event af Viaplay

Skønt børne event af Viaplay

Skønt børne event af Viaplay

Skønt børne event af Viaplay

Skønt børne event af Viaplay

Indlægget er lavet i samarbejde med Viaplay

Skriv en kommentar

 • Louise

  Er dig og Mascha ikke på talefod længere? Hun var til samme arrangement og normalt får I taget massere af billeder sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jeg var der med min anden veninde og hun med sin kæreste

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Manden i mit liv