Om at have en morfar der er vildere end en selv

Grimme gloser fra pæne mennesker

Grimme gloser fra pæne menneskerMorfar ville rigtig gerne ind og se Cirkus revyen igår, så det gjorde vi. Jeg synes godt nok billetterne var dyre (næsten 500kr Per mand) og da vi kom ind blev jeg noget overrasket over, hvor smadret siddepladserne var. Næsten alle stole var revnet eller tapet sammen. Jeg havde nok forventet noget pænere interiør i forhold til prisen. De omsætter for ca. 500.000 kr for 1 show, så man skulle tro, der var plads i budgettet til nye stole og lidt gulv maling.
Mine forventninger til showet var at det nok kun var sjovt for gamle mennesker, men jeg blev da i den grad overrasket! Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har hørt så mange grimme gloser komme ud af munden på så pæne folk. Jeg skrald grinede og da showet først var igang, glemte jeg alt om de dårlige stole! Jeg så at morfar flere gange måtte løfte brillerne, for at tørre tårene væk af bare at grine. Der findes ikke noget bedre i verden at se dem man elsker, have det dejligt😊

I aften tager han desværre hjem. Men sikke nogle skønne dage??????

 Grimme gloser fra pæne mennesker
Her er et billede af os sidste år.

Grimme gloser fra pæne mennesker

 

Skriv en kommentar

  • Dejlige billeder – det er ret fantastisk at være sammen med de ældre generationer og meget vigtigt, fordi de har så meget erfaring at dele ud af….

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at have en morfar der er vildere end en selv