OOTD//Waiting for the cap

Skammer mig (næsten) over mit problem

Skammer mig (næsten) over mit problem

Det er den helt på hovedet problem stilling, jeg står over for nu kontra for nogle måneder siden. Albert han er simpelthen begyndt at sove FOR LÆNGE!!!!! Ja det skrev jeg fanmer lige!!!! Jeg troede ALDRIG det ville ske. Han kom godt nok først i seng lidt over 21 fredag, men han sov så til 09.30 lørdag og til 09 søndag. Igår puttede jeg dem begge to 19.30 i håb om at de så ville vågne tidligere, men kl. 08 måtte jeg vække sovetrynen Albert. Alma har jo altid sovet som en drøm og hun ligger bare og putter/slumre indtil vi andre vågner uden at sige et kvæk. Men at ALBERT nu sover så fint og godt igennem, er ikke til at forstå. Jeg tør næsten ikke sige det højt. Men nu er vi altså kommet for sent ud af døren 2 dage i træk…..men helt ærlig…er det ikke en rigtig dårlig ide at begynde at vække ham, nu han endelig sover så godt???? Jeg vil så nødig ødelægge noget. Kære læsere….jeg har brug for jeres ekspertise:)

Skriv en kommentar

 • L

  Lad ham endelig sove hvis muligt. Han har åbenbart brug for det pt og det retter sig formodentligt på et tidspunkt. Meget er en fase….har jeg erfaret efter 2 børn selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes helt klart, at du skal lære ham ikke at stå for sent op, for det er en dårlig og usund vane at sove alt for længe.

  KH ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rina

  Der er to ting du kan prøve 🙂
  1. Putte ham tideligere
  2. En middagslur eller en længere middagslur (eller eftermiddagslur).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Jeg ville lade ham sove, og så lige gøre vuggestuen opmærksom på at han i øjeblikket sover længe og i derfor er der lidt senere 🙂 Da du jo har muligheden og de så evt kan blive i vuggestuen lidt længere. For det er nok bare en søvn fase han har lige nu, så han har nok brug for søvnen. og så udnyt tiden, stå om lav morgenmad sammen med alma så det er klar når albert vågner, så kan i hurtigere komme ud af døren, lav så meget så muligt inden han vågner. Så går det jo nok de først er i vugger kl 10-10:30 hvis i har tiden og det er en vuggestue hvor det er tilladt, det er min datters og jeg er e-lærings studerende, så vi tag det meget slow om morgenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Lad ham endelig sove, hvis i ikke skal nå noget. Børn sover det de har brug for, og søvn er bare så fandens vigtig for deres udvikling. Min søn på 3 er også en værre sovetryne og sover gerne til kl. 8, eller mere! Jeg sætter mit vækkeur og står selv op og gør alting klar, madpakke, tøj, mig selv osv. Hvis jeg er nødt til at vække ham, gør jeg det så sent som muligt. Jeg HADER at vække ham, det føles totalt naturstridigt! Hvis han ikke vågner af sig selv, sørger jeg for at skramle godt med tingene i køkkenet, tænde for fjernsynet etc. i håb om at det vækker ham 😉 Han bliver puttet kl. 19 (og sover ca. 19.30)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  For Guds skyld lad ham sove. Min den sidste sov som en drøm og jeg fik hele tiden af vide at jeg skulle vække ham , pisse irreterende. Han har tydeligvis brug for at sove og hvis det ikke er et problem for dig så skal du bare gøre ligesom din mavefornemmelse siger dig☺️ Du ved trods alt hvad der er bedst for dit barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Min søn sover ca. 1 time længere når han sover i min seng end hvis han sover i sin egen eller i fars seng (når jeg har nattevagt er der jo kun far at putte med) -kan Albert have det på samme måde? Han sover jo i din seng nu, så måske det kan være derfor.
  Kan det have noget at gøre med, at han ikke længere får middagslur og derfor er mere træt om natten?
  Jeg ville forsøge (gør jeg i hvertfald med min søn på 2 år), at vække ham så sent som muligt f.eks. i dag vækkede jeg ham kl. 7.30 og vi skal være ude af døren senest kl. 7.45, så kan han lige få ny ble, tøj på og børstet tænder og så får han morgenmad i DP kl. 8.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kære Sarah Louise,
  Åhh den er SÅ svær.. Min dreng på 2,5 år har sluppet sin lur og er nu begyndt, at sove tidligere om aftenen. Og han vågner stortset på samme tidspunkt hver dag. kl. 7.00 el. 07.30.
  Vi har også kæmpet en brag kamp med søvnen om natten.. Men nu sover han og han er bare SÅ frisk når han vågner.

  Total udenomssnak, meen jeg er som udgangspunkt ikke tilhænger af, at vække et barn… Kan han komme endnu tidligere i seng? eller er det ikke en mulighed?
  Jeg ville først forsøge, at putte tidligere også se om han ikke “rykker” sit tidspunkt? ellers må du desværre vække ham et par gange også er de små jo indrettet sådan, at de vænner sig til det :o)

  Rigtig meget held og lykke med sovetrynen ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD//Waiting for the cap