Mit hår idag// Fletninger

Vi savner far

 Vi savner far 
Michael har haft meget travlt på jobbet og vi har næsten ikke set ham i denne uge. Det er lidt et “sjovt” paradoks at vi er fundet sammen, men stadig så savner vi hinanden meget. Ungerne har talt om ham heeeele dagen. I morgen aften har vi heldigvis familie date. Selvom vi ikke vil hoppe ud i noget for hurtigt, så glæder jeg mig til at vi skal bo sammen og være en rigtig familie igen. Jeg synes ikke det er det fede at han tager hjem til sig selv og så ser vi ikke hinanden et par dage. Jeg vil helst vågne med ham hver dag. Hvordan sulan ved man, hvornår tidspunktet for at flytte sammen er det rigtige….?

Skriv en kommentar

 • Rina

  Det er ikke noget med fordomme at gøre, men synes godt i kan vente lidt endnu… det er sundt at savne hinanden, især når i lige er fundet sammen igen. Lige nyd nyforelskelsen et par måneder :heart_eyes: (4-6 måneder, tænker jeg, måske før)
  – noget helt andet, vil du gå videre til bloggers delight med at den der “Følg dine yndlingsblogs” står irriterende i vejen HVER GANG man skal skrive en kommentar… og når man så går langt nok ned på siden og kan se hvad man skriver, så kan man ikke bruge alle smileys. Det er stort set alle BD-blogs, så håber du lige vil brokke dig lidt :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Når man savner hinanden i hverdagen, så tænker jeg at det er et godt tegn mht at flytte sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg er enig med Louise – du har givet dig selv svaret! Jeg synes ikke I forhaster noget, selv hvis I flyttede sammen imorgen. I er tydeligvis skabt for hinanden, så bare spring ud i det! 🙂 Jeg prøvede lidt det samme med min kæreste – vi havde sådan en idé om at der ihvertfald skulle gå et år inden, men hvorfor egentlig. Vi glædede os helt ekstremt og kunne ikke vente. Når det mærkes sådan, synes jeg bare man skal rykke på det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Nu!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du giver dig selv svaret – du skriver at du helst vil vågne op med ham hver dag Nyd kærligheden – både dig og jeres søde børn ville nyde at i alle boede sammen igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Halløj! Læs min spændende blog, der handler om hvordan jeg blev fra uskyldig til skyldig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Der er da ikke noget at vente på det er børnenes far og ikke en fremmede.i elsker alle hinanden så hvorfor ik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Åååååh du må ikke give slip på dit smukke hjem!! Elsker at se billeder derfra.. Så håber i flytter derind

  Ps, se så at flyt sammen, du savner ham, ungerne lige så plus i alle sammen elsker hinanden samt kender hinanden.. du skal da bare vågne med ham hver morgen.. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Lyt til dit hjerte , det lyver ikke❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Igennem din blog er alting mht jer før i tiden også gået ret hurtigt, og ikke at i skal vente lang tid eller noget – men måske det kun er fedt for jeres forhold der er det “savn”. Ingen af os kan jo bestemme hvordan og hvorledes, og det er en speciel situation når i har boet sammen før. Men jeg personligt tænker, at savn er godt, og når det bare bliver ulideligt for jer begge, ULIDELIGT, så er det tiden til det igen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du glæder dig til i blir en familie igen og du vil gerne vågne op med ham hver dag og børnene snakker om ham komstant , mon ikke det så er tid ? 🙂 Børnene kender ham jo og har brug for far .. Det var noget andet , hvis det var en ny fyr , de ikke kendte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvis Michael også er manden som du var sammen med for nogle måneder tilbage, så har I jo allerede været sammen et godt stykke tid. Tror aldrig der er et rigtigt tidspunkt, men når i savner hinanden som i gør, når i er fra hinanden, så er det gode tegn 🙂 I har jo heller ikke fundet sammen, hvis ikke det var fordi i savnede og elskede hinanden og kun ville hinanden, så jeg synes “bare” i skal gøre det når det føles rigtigt i hjerterne <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia B Hansen

  De gange jeg er flyttet sammen med en kæreste er det kommet naturligt på et tidspunkt – der er jo også forskel på at have været sammen og boet sammen før for så kender man hinanden og ens vaner. Hvis det var en ny fyr ville jeg nok sige det var for tidligt men hvis man alligevel er sammen hele tiden er det jo også lidt spild af husleje – men alt er jo individuelt 🙂
  Dejligt I har fundet ud af det og held og lykke med det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Tror et tidspunktet er rigtigt, når du savner ham, som du gør nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Når i begge føler for det. og hvis i gør det nu, så er det bare med at springe ud i det. 😀 syntes sgu det er så dejligt i har fundet sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg synes bare I skal gøre det – alt det med at ‘tage det langsom’ er jo bare spild af tid. Hvis det føles rigtigt, så skal man springe ud i det! Men ofte er vi mere forsigtige med kærligheden , fordi vi ved den gør ondt når den fejler – og måske også fordi vi er bange for omverdens mange fordomme (!)… Men når det lykkes, er det jo vidunderligt.
  Husk at det kræver stor risici at opleve stor KÆRLIGHED! – Jeg har selv en ligende kærligheds historie, som er end dejligt lykkeligt.
  Jeg glæder mig faktisk til at ‘følge’ jeres Love-Story 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hår idag// Fletninger