Derfor valgte jeg modeugen fra i år

Skriv en kommentar

 • Michelle

  Du ser så mega laber ud!! Hvor er dine snøre stiletter fra?? Dem MÅ jeg eje☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Så gå ind på linket….. Som jeg skriver

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Hvor er du dog nedladende i din kommentar Sarah!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Det kommer an på hvordan man høre det. Skrev kommentaren på vej ud af døren. Nedladende er måske en smule overdrevet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malou

   Jeg fatter slet ikke at du gider at svare Sarah Louise. Jeg ville blive såååå irriteret, hvis folk hver dag skrev den slags spørgsmål, når det KLART OG TYDELIGT står i teksten! Og Christina du aner ikke hvilken tone der er svaret i, men du er sikkert sådan en hater, der bare sidder og venter på at kunne blive formærmet over et eller andet. Get a life!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor valgte jeg modeugen fra i år