100% sund lagkage//opskrift

I dag er en meget stor dag der giver lidt ondt i maven :(

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For 3 år siden gav jeg liv til en lille dreng under et meget voldsomt akut kejsersnit. Jeg husker som var det igår, hvor glad jeg blev, da jeg hørte ham græde første gang og vidste at han var ok. Lægen løftede ham op og Albert hilste med at tisse på ham og helt op på væggen hehe. Nu sidder jeg her på gulvet og klæder min “store” 3 årige i tøjet. Idag er en meget speciel dag både for ham og for far og mor. Vi har talt rigtig meget om denne dag både på ferien og hele turen hjem, så han var forberedt, men han har alligevel haft det lidt svært.

Albert startede idag i børnehave og skulle for første gang være på en stue uden sin søster. Han var i top humør i morges og glædede sig til at skulle afsted, men på vej i bilen siger han pludselig ” mig ig stor dreng mor, mig en lille dreng, mig ik i børnehave” Jeg blev helt ked af det indeni. Ville ønske han bare kunne blive i vuggeren, men sådan kan det jo ikke være. Da vi kommer ind på stuen begynder han at græde og gemmer sit ansigt ind imod mit bryst. Han ville slet ikke deltage eller kigge på de andre børn. Jeg blev der ca. en 30 min, hvor han så var faldet mere til ro og en smule bedrøvet sagde farvel til mig.

Pædagogen ringede og sagde han var ked af det, så jeg hentede ham allerede efter 2,5 time. Han havde dog hygget sig den sidste time. Døren havde stået åben ud til gården, så Albert var løbet over i vuggestuen…lille pus. Jeg er så bange for at han føler sig alene og forladt:( Nu skal vi rigtig hygge os resten af dagen og så prøver vi igen i morgen:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

 • Mia

  Tror helt sikkert også det har noget at gøre med I lige har været på ferie og så meget sammen alle 4. Mine børn har ellers aldrig svært ved at sige farvel i børnehaven/dagplejen men efter vi har været på ferie er det altid noget andet, den første uge efter er de altid lidt kede af det når vi skal sige farvel. Men det er også svært når man lige har haft det så hyggelig sammen med masser af kvalitetstid :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Åh et indlæg der lige ramte mig, da vi netop har været/er igennem det samme. Vi har rykket vores søn fra vugger til ny børnehave og nu efter 14 dage går det bare rigtig godt og det er et fantastisk sted. Men hver morgen vil han helst ikke i børnehave og bliver ked.. Men heldigvis bliver det mindre og mindre og i morges vinkede han glad farvel og da jeg hentede ville han ikke med hjem 😉 men vi snakker meget om vennerne fra vuggeren..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Nu er det faktisk første gang jeg skriver en kommentar herinde. Følger mest med på sidelinjen, men det her indlæg fik jeg alligevel lyst til at kommentere på.
  Vi har lige kørt vores store (lille) dreng ind i børnehaven, og det er da noget af det hårdeste..! han kom fra dagpleje, så det var et kæmpe spring, men jeg tror ligemeget om det er fra vugger eller dagpleje, så er det hårdt. Det er fedt, at I har så godt samarbejde med børnehaven, at de ringer. Så bliver det jo fuldstændig efter hvordan Albert er, og hvor meget han lige kan den konkrete dag. Vores dreng er nu så glad for børnehave, men jeg tror alle forældre går lidt i stykker indeni ved at gå fra et ulykkeligt barn.. – pg så er det egentlig ligemeget om pædagogerne siger, at det bare lige er 5 min han er ked af det..
  Men lige pludselig vender det, og så er Albert glad når du henter ham. Mit budskab er nok egentlig bare, at jeg føler med jer, og at det nok skal vende og blive godt. Før man aner det.. de er heldigvis super seje de små størrelser..❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Undskyld mig, men hvis du ikke vinder Blogprisen 2015, så bliver jeg tosset :rage:
  Du giver jo os herude et kinderæg hver dag:
  1) mode og styling
  2) gourmet inspiration
  3) børn og kærlighed
  Wauw Sarah, du gør det fandme godt :67:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Hehe ja jeg vil virkelig også gerne vinde det skulderklap

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Har de ikke kørt ham ind dernede? i min datters vuggestue bruger de flere uger på at kører børnene ind stille og roligt, det kommer f.eks op til børne haven om formiddagen og så spiser de deroppe hvis de har lyst, måske sover deroppe, Nogen dage hvis de har lyst kommer de med den kommende nye stue med på tur. En stille og rolig indkøring så de er helt trykke ved de nye venner og pædagoger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Jo det er jo det vi er igang med. Vi har ikke en fast plan men de ringer når han har behov for at komme hjem:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Nårh okay. 🙂 nede ved min datter bliver de bare kørt ind før de starter så de stadig går i vuggestue, men besøger børnehaven mere og mere den sidste måneds tid 😉
   Men helt og lykke med indkøring, krydser fingre for i morgen går godt 😀
   Ps. har læst din blog så meget, hvor man datter har set billeder af dine guldklumper at hun nu peger på dem og siger albert, alma og lyser helt op 😀 Du er min online veninde og dine skønne unger er min datter på 19 mdr online venner. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nåååå hvor sødt at hun kan genkende dem og tak for dit trofaste følgesskab❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvis jeg må give et lille råd så skal I nok lade være med at gøre et alt for stort nummer ud af det. Måske har I talt for meget om det og blæst det for stort op og derved navigeret jeres mavepine ned i hans lille mave.
  Vel er det stort at komme i børnehave men nogen gange har forældrene altså så store bekymringer ved det at det projektere lige ned i barne.
  Håber han tager det bedre i morgen, lille Albert :kissing_heart:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Ja det er nok rigtig nok

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Tror nu I har gjort det rigtige ved at forberede ham Han reagerer bare sundt på en stor forandring og falder forhåbentlig hurtig til hvis han kan mærke I er trygge ved det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Årh det er altså også det første sådan rigtigt store løsrivelsespring, for både forælder og barn.
  Giv det to uger, så vil han ikke med hjem orkan en helt masse nye ord og lege <3

  Kommer der et indlæg med praktisk info om jeres rejse? Hotelnavn og evt rejseselskab?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarahlouise

   Nå ja det må jeg li huske. Bare presset at få lavet noget med pølsen hjemme:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100% sund lagkage//opskrift