Se mit Makeover program NU på bloggen// makeup & modetips

Vild med denne app// ikke så vild med onanister

Vild med denne app// ikke så vild med onanister

Jeg  var igår ude og lave lidt tv, da en af kamera drengene (Lennart) fortæller mig om denne her app som hedder Periscope. Jeg sad lige midt i en vente pause og tjekkede den ud og den er mega sjov!! Det er sådan lidt en udvidet udgave af snapchat, da man sender live OG dem der følger dig kan skrive til dig IMENS du er på. Dvs. der er kontakt med det samme og man kan svare på spørgsmål osv. Man kan også se sådan et verdens kort og se hvem der er online rundt om i verden. Jeg så eks. både nogle fra Sydamerika og Kina igår.

Det er mega underligt at man bare sådan træder ind i en vildt fremmeds univers og ja der er selvfølgelig altid nogle liderlige typer, der udnytter det og med det samme skal lave nasty ting, dem bliver man nok aldrig af med. Det er ikke så hensigtsmæssigt for de helt unge brugere at der er klamme onanister, der benytter sig af app’en, men hvem har ikke set en diller før lol man kan heldigvis bare blokere folk.

Jeg prøvede den lige af imorges, imens jeg lavede og spiste pandekager. Jeg ved ikke helt endnu, hvordan jeg kan bruge den, men jeg tænker den er god til eks. at vise hår makeup guides og så også hvis man er til sjove events og til de kedelige timer og ask me anything sessions:) Anyways tjek det ud og følg mig- mit navn er sarahlouisedk.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mit Makeover program NU på bloggen// makeup & modetips