Vind et Guldkort til tivoli!!!

Mor “i” Hermés & blæsevejr

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er længe siden jeg har haft Hermésen (tasken) og denne faux fur fremme, så de skulle lige luftes forleden på vej ud med ham der, jeg har børn med 😉 Og tror i så ikke at jeg både finder en gammel sutteflaske OG lidt mælkepletter på!! Life of a mother haha.

Det blæste af H til og jeg prøvede mit bedste at se nogenlunde ikke-sjusket ud, men det endte alligevel med gloss i håret og en hat, der stak af. Heldigvis havde jeg jo min helt i skysovs med mig, der i fuld firspring som en tapper ridder, fangede den for mig lol Mine støvletter er en ældre model fundet i magasin, men jeg har nogle, der minder om dem HER og faux fur er næsten 3 år gammel og er også fra magasin- i kan finde noget lignende HER og en lysere pels HER. Tasken er en Birkin Hermés og kan bestilles i Hermés på strøget eller købe den brugt, hvilket kan være en rigtig god forretning, da de nye koster mindst 70.000 kr. Jeg fik min i gave for et par år siden af M og jeg har den nok til den dag jeg dør…jeg skal bare bruge den oftere istedet for at passe så godt på den at den bare står i skabet og bliver tilstøvet. Hatten finder HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Mor

4 kommentarer

 • Camilla Bach

  Hej Sarah Louise, mange tak for hurtigt svar.
  Hvad hedder hjemmesiden du købte den på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liselotte

   Hej Camilla. Faldt lige over dit spørgsmål. Tror jeg kan hjælpe dig;) Hvis jeg ikke husker helt forkert var det Vestiaire Collective hun købte ved. De har masser af vintage/nyere Chanel tasker, punge etc. Du kan også have held med dig på Designer Vintage, hollandsk firma, jeg selv har handlet Chanel igennem. Held og lykke med søgningen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Bach

  Hej Sarah Louise,
  hvordan fungere det når du køber en Chanel taske, jeg kan se at du køber på en udenlandsk hjemmeside. I Danmark er der jo Trendsales, men jeg er meget interesseret i at vide hvordan du gør når du køber en ny (som ikke er ny fra butikken)
  på forhånd tak for svar

  Mvh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Min hvide Chanel taske købte jeg på en shop, hvor firmaet først gennemtjekker tasken for en og så får man et certificat med som man er sikker på at den er ægte. Hvis der ikke er nogen måde, hvorpå du kan føle dig helt sikkert i dit køb, så lad være. Tjek altid op på kommentarer fra sælgers andre salg osv…og brug din sunde fornuft.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind et Guldkort til tivoli!!!