Good feelings & Green sweater

Sådan får du dit barn til at sove

Sådan får du dit barn til at sove

Jeg skal blankt erkende at jeg ikke har læst bogen selv, men jeg har flere veninder som har købt den og de siger at den virker!!!! Kaninen der så gerne ville sove er den verdenskendte godnathistorie, som får dit barn til at sove. Ja det lyder næsten for godt til at være sendt, men det er 100% forsøget hver og koster kun 99 kr. HER

Info:Ved hjælp af en helt ny og anderledes måde at fortælle på, hjælper den dit barn til at slappe af og falde hurtigere i søvn og sove godt. Børnebogen er skrevet sådan at sproget virker beroligende, ligesom ekstra betoning af ord og sætninger under oplæsning er med til at forstærke virkningen- det er let at gøre og man får en kort vejledning i de få teknikker inden historien begynder.

Bogen er skrevet af den svendske adfærdsforsker, coach og forfatter Carl-Johan Forssén Ehrlin, og den er udgivet på rekordtid i over tyve lande.

Indlægget indeholder affiliate link

2 kommentarer

  • Louise

    Den virker… Bruger den til begge mine børn ( 8 & 3) og de efterspørger den begge to hver aften. Vi stopper ofte inden de sovet helt, men bogen hjælper dem til at falde til ro og fokusere på at skulle sove…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Har også hørt at den virker. Må bare indrømme, at jeg har det lidt mærkeligt med at den jo nærmest hypnotiserer ens barn. Jeg tør ihvertfald ikke bruge den, før jeg har sat mig ind i hvordan den “virker”. Den gør vel et eller andet ift. hjernen ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Good feelings & Green sweater