Grønne tern

om at tisse i det fri & urgamle dino tænder

om at tisse i det fri & urgamle dino tænder

Vi er jo så heldige at bo lige ud til vandet, så på de dage, hvor vi ikke har energi til den store dagsrejse, så trækker vi i varmt tøj og går tur ved vandet. I søndags havde vi sådan en formiddag. Vi var selvfølgelig lige nået ned på stranden og så skulle Albert tisse. Han synes det er det sjoveste i verden at man må tisse udenfor og jeg ved ikke helt om han virkelig skal tisse eller om det bare er for morskabens skyld. Det er jo ikke fordi det er at foretrække,men vi tør heller ikke tage chancen, hvis nu han virkelig SKAL tisse.

Jeg fortæller som regel en lille historie, når vi går tur og i søndags var det historien om at der engang boede en dinosaurus på vores strand som var forelsket i en havfrue og derfor ledte vi efter dino tænder OG VI FANDT EN (eller en sten der lignede)!! hehe Det gør altid gå turen lidt sjovere med et lille eventyr.

 

om at tisse i det fri & urgamle dino tænder om at tisse i det fri & urgamle dino tænder om at tisse i det fri & urgamle dino tænder om at tisse i det fri & urgamle dino tænder


om at tisse i det fri & urgamle dino tænder

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønne tern