Ekstra bladet kigger forbi idag

Om at gå kold for den gode sags skyld

Om at gå kold for den gode sags skyld

Jeg har haft en yderst produktiv dag idag, så travl at jeg kun nåede at spise morgenmad (dumt) og da jeg 4 timer senere efter en tur til Lyngby og huset var blevet vasket rent efter weekenden( HOLD da magle den var hård), så blev huset fuld af kamera folk fra eb.dk. De er p.t igang med at belyse emnet madspild i samarbejde med Rema1000 og os der deltager er med til at donere penge til eb’s julehjælp. Jeg synes emnet er spænende og vi fik lov at samle rester for 5 dage og jeg kan nu konstatere at jeg generelt laver for meget mad af gangen og jeg skal være bedre til at fryse rester ned. Jeg valgte at være med fordi det er interessant og tjener et godt formål. Jeg tror alle kunne have godt af at være mere bevidste om, hvor meget vi smider ud. Jeg synes faktisk det var lidt pinligt at vise frem, hvor meget vi rent faktisk spilder. Værten som også er kok, kom med en masse gode råd og dem kan i se, når programmet kommer online:)

Det var super hyggeligt og et dejligt hold at arbejde sammen med. Midt i interviewet kan jeg mærke at jeg begynder at ryste og kvalmen pressede på.  Efter de gik skyndte jeg mig at spise noget, men det var for sent. Straffen for ikke at spise ordentlig kom med 110 i timen og jeg begyndte at fryse og svimle og måtte ligge mig…dælme også dumt!!! Så DET gør jeg ikke igen. Jeg har været lidt stille på bloggen, men jeg har haft mega travlt med de små denne weekend og på hvad der føles som et halvtomt batteri, så var der ikke meget overskud til jer:(

Om at gå kold for den gode sags skyld Om at gå kold for den gode sags skyld

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ekstra bladet kigger forbi idag