Mor med skjorte

Når sandheden skal frem

Når sandheden skal frem

Thank god for makeup og gode filter. Desværre kan man ikke altid makeup’e sine følelser og idag har jeg bare en øv dag!!! M er syg med influenza på 3-4 dag og mit bækken har skabt sig ret så kraftigt de sidste 3 dage. Det er nok ikke helt tilfældigt, da det der med at klare alt selv fordi ens mand er lagt ned, sætter sine spor. En pude imellem benene hjælper om natten men jeg kan stadig ikke gå uden smerter. Det er især mit venstre ben/ hofte der gør ondt😞 Jeg halter rundt og jeg kan intet gøre uden konstant ubehag.

Jeg smiler og er glad over for ungerne, men ud over det, så er der sgu ikke meget energi igen. Min hud ligner et månekrater, pigment fejl er dukket op og mine hormon bumser og knopper på ryggen har lavet en folkevandring op i mit ansigt (især omkring hagen) og på min brystkasse. Jeg orker ærlig talt ikke mig selv idag. Jeg har godt gammeldaws ondt af mig selv og er lige på randen til at tude, når jeg taber noget på gulvet🙈🙈

I al min elendighed og manglende evne til at svinge morgenmad sammen til M, besluttede jeg mig for at tage en tur i spa. Jeg må lige få vendt den her dårlige energi og aflaste min krop lidt. Så må tøj vask, arbejde og pylrede mænd lige klare sig selv!!!

Når sandheden skal frem

Jeg synes iøvrigt godt at man kunne lave sådan en hoved-badering til voksne!! Så kunne jeg BÅDE sove og aflaste kroppen på samme tid!!!

Når sandheden skal frem

17 kommentarer

 • Bodille

  Trochanterbælte om dagen og silke/satin nattøj, så det ikke gør ondt at vende og dreje sig i sengen om natten, og man derved også får spoleret sin nattesøvn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  kunne du ikke snart lave et indlæg med, hvordan det går med din karriere udover bloggen, synes det er ret spændende at følge med i det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Jeg har fået lavet et graviditetsprogram til svømmehallen- specielt for gravide med bækkenproblemer! Afsted til fysioterapeut:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg kan varmt anbefale bambus comp dråber fra matas. Jag har selv lidt af svær bækkenløsning siden min første graviditet og dette er det eneste som har hjulpet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Klitgaard

  Jeg syntes nu stadigvæk, at du er så smuk som dagen er lang Sarah. :-*

  Jeg håber, at du får hvilet dig, så både du og baby kan lade lidt op <3

  Kæmpe stort og varmt kram fra Malling, aka lille flække i Østjylland 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Jeg synes stadig, at du lyser af skønhed og styrke, selvom du føler dig som udskidt æblegrød! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg har også virkelig god erfaring med akupunktur mod bækkenløsning og/eller smerter i bækkenet!
  Min jordemoder henviste mig til behandlingen på det sygehus jeg var knyttet til, men det er vist forskelligt hvilke behandlinger det enkelte sygehus tilbyder… Men tænker at der også er nogen i privaten der har specialiseret sig heri ☺️ God bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Lyder virkelig ikke sjovt, håber at det varme vand kan hjælpe dig lidt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Som de andre siger må du til fys! Der kan du få nogle øvelser og massage, som nok kan hjælpe lidt. Jeg havde også glæde af et graviditetsbælte. Og alt hvad der belaster dit bækken og din lænd skal stoppes. Ingen (!) løft, ingen støvsugning, ingen tunge skuldertasker eller poser, ingen yderstillinger når du stiger ud af bilen eller rejser dig fra en stol. Benene skal forblive samlet. Og sneakers er også vigtige, så du har god støtte når du går. Jeg håber virkelig for dig at du får det lidt bedre og mindre smerter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Jeg kan klart anbefale dig at tage kontakt til Ulla Weilie. Hun er fysioterapeut ved Skodsborg fysioterapi.. Hun er simpelthen ekspert i bækkenløsning og kan hjælpe dig meget. Især for at forebygge forværring i løbet af din graviditet.
  Skodsborg fysioterapi ligger ved siden af kurhotellet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg fik akupunktur hos min jordemoder mod bækkenløsning og det hjalp gevaldigt! De første par dage efter hver gang, kunne jeg næsten gå normalt og næsten være smertefri. For mig var det et vidunder, og noget jeg klart vil anbefale!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Går du ikke til noget yoga eller andet bækkenbunds træning, du har sa en veninde som underviser i dette.
  Jeg gik selv til bækkenbunds træning og det hjalp, det forsvandt ikke helt men lettede det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Nej. Har ikke prøvet det, men kan slet ikke lave vrid eller støtte alene på venstre ben, så jeg kan jo ikke træne almindeligt. Yoga tror jeg bestemt ikke ville være sundt, det er jo netop stræk og vrid. Hvis du har haft bækkenløsning på mit niveau, så forstår jeg slet ikke du kan lave yoga. Det lyder for mig som om jeg kun vil gøre det værre og meget smertefuldt. Jeg kan ikke engang ligge fladt på ryggen uden at bæknet låser….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Jeg har det ligeså slemt som dig mht bækkenløsning. Har de ondeste smerter om natten og pude mellem benene forværre dem. Sover nu med to tykke topmadrasser af latex og skumgummi og det hjælper lidt at ligge blødt. Har endvidere en henvisning til Fys offer hjalp enormt under sidste graviditet. Heldigvis har jeg kun 4 uger til termin men det er også slemt nok når jeg er oppe mellem 4og 10 gange her nat for at stække ben og hofter…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Der er yoga som er hensynstagen til gravide med bækkenbesvær.
   Jeg går til yoga som er mild, da det er for folk med bla rygskavanker, dårlige hofter osv. Det er rigtig godt, og efter 1,5 time hvor jeg ved ankomst ligger som et flitsbue, er låst i højre hofte og ikke kan strække mit ben – flyver jeg åå en lyserød sky fysisk især mentalt. Der er nemlig indlagt afspænding også.

   Jeg syntes du skal prøve det Sarah! Instruktørerne tager VIRKELIG hånd om den enkelte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Anne er SÅ dygtig!
   https://www.facebook.com/AT-Yoga-1474854812831488/?ref=ts&fref=ts
   – hun er også ved at uddanne sig til Doula, og søger faktisk gravide, da hun skal være med til et bestemt antal fødsler for at kunne blive det,

   Giv hende et kald!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor med skjorte