ÅÅrh jeg vil haaaaaaa

Gjorde jeg lige det!!!

Gjorde jeg lige det!!!

Fanen tog i mig og så gjorde jeg det!!! Ca.15-20 cm blev dræbt ude på badeværelset. Jeg tror aldrig jeg har haft så kort hår!!! Men KORS hvor er det meget lettere at bære og mit hår føles så sundt. Jeg får altid et hår-flip når jeg er gravid😬😬 og denne gang var det længden, det gik ud over. Nå… Men det blev da ok. Skulle måske lige få det rettet til hos frisøren 😝

Gjorde jeg lige det!!!

Gjorde jeg lige det!!! Gjorde jeg lige det!!!

18 kommentarer

 • jannie

  Jeg vil også sige 15 cm mere af.
  Det er så godt med forandring og dit hår var efter min mening blevet ALT for laaaaangt, tungt og kedeligt til dit smukke model ansigt.
  Tør du en lang page? Tror det vil klæde dig enormt og så sommerligt ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Er det ikke lidt den længde du havde da du mødte Michael?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Kunne være flot med det der nye look mange har. Med lyse striber i den nederste del af håret ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anja

  Synes faktisk det klæder dig meget bedre !! ☺ Og med hensyn til de etager mange skriver om. Jeg har lige så tykt hår som dig, og hver eneste gang jeg har fået klippet etager, så er det blevet vanvittigt grimt. Etagerne krøllede og lå “tungt” på resten af håret der var fint og glat. Ikke just kønt med 2 frisure i 1. Selvfølgelig også noget med mit egen hår textur at gøre, men pas på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Armen du har stadig alt for lækkert hår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Er der længder, der er underlige?? Det har jeg godt nok ikke hørt ført – altså medmindre det er er af de der minimalistiske pager, der slutter snorlige helt oppe i hårgrænsen i panden og lige over/på øret. DET er en underlige længde. Ellers er der vel ikke underlige længder i langt hår?
  Er etager ikke svære at vedligeholde?
  Jeg får altid mit nu kortere lange hår klippet lige. Jeg har tendens til knastørt hår, og jeg siger altid helt klart nej tak, når en velmenende frisør foreslår etager. Så ser det jo tørt ud over det hele i stedet for kun ude i de lige ender. -Jeg tænker på 80’ernes udslidte trætte permanent med de tørre spidser strittende ud som pjuskede fjer. Og mine spidser er tørre ret hurtigt efter en klipning.
  Har det i øvrigt altid sat op pga. mit job og besværligt fald/krøl, så hvad skal jeg med etager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • m

   lol hvorfor taler du så meget om dig selv. blogindlægget handler om sarah 😀 hun har nok ikke det samme hår som dig skal du se haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Angelina

   Årh slap af M! Jeg tænker da at Sarah holder af at læse kommentarer:-/ Mette skriver da intet ondt, men det gør du, bare fordi du har lyst og vil. Sørgeligt:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Jeg koger det ned, så du også kan være med, skatter. JEG har dårlige erfaringer med etageklip og det glæder mig, at der er en frisør her, der fraråder det. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine

  MEGET flottere til dig! Men ja, en tur til frisøren er nok et godt valg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse

  Ser piv godt ud med den længde til dig. Endda 10 cm mere af, en lang page ville også være flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naya

  Modigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Nej ikke alle de etager. Vi frisører hader dem. Der ee forskel på etager og at få lettere hår!:) og ikke kortere !!!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • n

  Ej det er en underlig længde! Til frisøren og få klippet en frisure!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja jørgensen

  Åh Gud! Det samme har jeg gjort i utallige branderter. Kl 23.30 på i byen “njjaaaah, der skal lige ske noget! Kom vi klipper lidt i håret tøser”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Ha ha…fuck hvor sjovt m pandehåret..ha ha…mega neder da det begyndte at tørre. Tillykke med graviditeten☺

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne S

  Tror det vil klæde dig med lidt kortere hår og så godt med etager i så det ikke ser så tungt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • m

   enig. 10-15 com mere af. så ville de fylde helt sindsygt hvis et blev klippet i egater. og måske farvet lyst eller lyse striber og måske lidt pandehår? nu tror jeg også jeg vil klippe mit hår haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅÅrh jeg vil haaaaaaa