Mit hjerte smelter

Nu går den ikke længere

 

Nu går den ikke længere

Igår aftes lagde jeg Alma i hendes tremmeseng og jeg kunne godt mærke at det gjorde en smule ondt i hofterne, da jeg sådan bukker mig ind over sengen med min 15 kg tunge datter. 2 timer senere vågner Albert skrigende af et mareridt og halvt inde på hans værelse, begynder Alma at græde fra hende værelse. Hun plejer ellers ikke at være så nem at vække, så jeg haster ind til hende og forklarer hende at alt er ok og så løber jeg ind til Albert som er meget ked af det og instinktiv tager jeg ham op og SÅ får jeg et jag i øvre del af min mave, så jeg troede jeg skulle besvime med ham lige der i armene. Jeg får sat mig på gulvet med ham og da han var faldet til ro, får jeg kæmpet mig på benene og lagt ham i seng.

Mine mavemuskler er fuldstændig ødelagte af de to andre graviditeter og jeg kan bare ikke længere løfte på ungerne. Jeg kan mærke at jeg kompenserer for de manglende mavemuskler, så jeg får ondt andre steder og de der pludselige smerter giver mig et ubehageligt flashback til dengang jeg endte i akut kejsersnit med Alma, fordi det inderste ar var ved at gå op:/ Jeg vil for alt i verden ikke ende i akut kejsersnit igen og slet ikke for tidligt Kan en baby overhovedet overleve fra uge 21?).

Michael er som oftest hjemme til at ligge Alma i sengen, men eftersom hun alligevel selv kan klatre ud nu, så kan vi ligeså godt få arrangeret os således at vi enten får en ny seng eller vi får sat en sengehest på hendes tremmeseng. Så kan hun selv kravle ind og ud og jeg skal ikke løfte, de aftener, hvor Michael ikke er hjemme. Har i nogle gode bud på senge til lillepigen? Vi overvejer også bare at smide en madras ind på gulvet under Alberts højseng, så hun får sådan en hule at sove i og så kan vi også have hyggelige fælles-putninger. Så kan Arthur få Almas værelse når tid er.

Jeg har haft en travlt morgen med noget tv halløj og jeg kan mærke at jeg ville have riiigtig godt af at flyde lidt rundt i spaen idag. Resten af ugen er heldigvis ikke over booket, så jeg glæder mig til lidt afslapning.

Nu går den ikke længere

18 kommentarer

 • Sarah

  Jeg ved at der er travl(-træt)hed, med små børn og en graviditet, men vil du ikke være sød og svare mht. din fine kjole? :0)
  Når man selv er gravid og følger din blog, så kan man ikke undgå at blive inspireret, og så er det jo rart, hvis du vil tage dig tid til at svare på hvor den er fra? :0)
  God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kan den ene siden af tremmesengen pilles af? Så kunne I i stedet lægge jeres foldemadras (hvis I stadig har den) på gulvet, så hun triller ned på den, hvis hun skulle ryge over bord.
  Hvis det hjælper nu og her, kan Alma jo godt ligge under Alberts seng i en kort periode. Kunne man stille madrassen op ad væggen om dagen, så der kommer luft på undersiden?
  Mine to ældste sover ofte sammen. Så ligger den ene på en foldemadras under højsengen. Jeg synes, det er ukomfortabelt på den foldemadras, men jeg vejer også betydeligt mere end hun gør.
  Ellers lyder det som en god idé med en juniorseng, hvor sengehesten kun er ved øvre halvdel af sengen (hovedgærdet). Alma kan let komme ud af sengen uden at stå på hovedet ud over sengehesten, og som voksen kan man lige lægge sig lidt og putte med benene strittende ud over sengekanten hvor sengehesten ikke er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Vi skar nogle tremmer af i den ene ende af tremmesengen. På den måde kunne vores børn selv kravler ud og ind og det var et stort hit. Eneste ulempe var at vi måtte købe ny tremmeseng til nummer to.
  Jeg må give de andre ret. Du ser absolut fantastisk ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie

  Du burde blive gravid lidt oftere, så smækker!!
  Hvor er din kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  hvor er den flotte kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal sørme lytte til din krop, især med din historik omkring fødsler…..Godt i laver om på senge-systemet:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vi har en seng ligesom jer, dog fra Manis-n…. Vi prøvede med madras nede i hulen men det funger ikke. Der bliver utrolig varmt så nu har jeg i dag bestilt en seng mere som kan kobles på højsengen så det bliver en rigtig køjeseng ( der skal stadig være hule i nederste seng). Endvidere har jeg bestilt en udtrækseng med skuffer under som kan skubbes ind under den nederste seng så vi derved får 3 sovepladser på et værelse.
  Planen er at farmand skal sove sammen med de to store( 3 og 6 år lige om lidt) og så har baby (har termin om 14 dage) i soveværelset uforstyrret og uden at forstyrre andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Jeg vil også tilslutte mig det med varmen. Under vores søns seng, en flexa, har han forhæng. Indimellem har han sivet under den. Men fuckit hvor bliver der hedt! Sådan nærmest ilt-mangel-varmt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MC

  Er selv på vej mod en stor mave og hvor ser din bare fin ud i det outfit!
  Hvor er kjolen fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  En køjeseng er MEGA hyggelig i dens størrelse. Men må tilslutte om at madrassen ikke må ligge direkte på gulvet. Dels får madrassen ikke den rigtige understøtning og derned give optimal ligge komfort og dels så bliver det koldt, kulden sætter sig direkte i madrassen og derved også hende.

  Se om der ikke er mulighed for at tilkøbe en underseng til det system i har købt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Blot en hjælpende kommentar, og ikke for at pege fingre: Men husk, der skal være luft under Almas madras. Den må ikke ligge direkte på gulvet 🙂 Men ellers god idé med at de kan putte sammen – lyder hyggeligt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja Kjær Heidelbach

   Hvorfor luft under??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   For at fugten kan komme væk. Man afgiver meget fugt fra kroppen i løbet af natten – også børn. Fugt der ikke kan komme væk, ja den suppe ved vi vist alle godt hvad bliver,

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Jeg tror også det er dine manglende mavemuskler der driller dig. Har selv navlebrok og kunne mærke ved min 3. Graviditet at min krop ikke kunne klare løft af mine store unger. Så fik indrettet hjemmet så min pige på 2 selv kunne kravle i seng og op i højstolen. Havde f.eks. En stol stående ved puslebordet og ved sengen så jeg ikke skulle løfte. Selv her 2 måneder efter fødslen står stolene der stadig fordi mine mavemuskler ikke har fundet sammen på midten endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie wa

  Det lyder rigtig fornuftigt. Det er altid en fod idé at lytte til hvad kroppen fortæller 🙂

  Mht lille Arthur i maven, jeg tror ikke du skal gå og være bange for at føde nu, selvom angsten sidder i dig fra Almas fødsel, tror jeg ikke der kommer meget godt ud af at gå og være bange for at føde så meget for tidligt 🙂
  – Når nu du spørger; man betegner typisk en fødsel så tidligt som en spontan abort :/ Men allerede fra uge 24-25 begynder man at se på om barnet er stærkt nok til at kunne overleve, og vil kæmpe for dets liv. Og så lige en gang til: jeg er sikker på du ikke skal føde nu, men har mange uger hvor du kan glæde dig over det lille liv i maven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Hvor er kjolen fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Tak for gode indlæg! Det er sjovt at følges ad. Er selv 19+5 idag. Hvor er din fine grå kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hjerte smelter