Så kan man lige hive brysterne frem

Farvel!

Farvel!

Det skal ikke være en hemmelighed at vi har været en smule presset med konstant syge børn derhjemme og min søde kæreste har været ret så stresset. Han hjælper så godt han kan, men kan ikke tage for meget fri for arbejde, så da jeg vidste at jeg tirsdag enten skulle sende Albert hostende i børnehave og risikere at han hurtigere ville blive ramt igen, tog jeg en spontan beslutning!!

Jeg pakkede ungerne ned og så stak vi af til et luksus sommerhus. Jeg ville hellere sidde i et lækkert hus med pool og spa og lidt nye omgivelser end derhjemme med de to små. M skulle alligevel arbejde non-stop, så vi tog på eventyr!!! Det er en smuuuule for stort til os… Der er plads til 18 sovende gæster😬 Men her er MØG lækkert og vi skal rigtig hygge og have kvali tid. Vi har både indendørs pool med rutsjebane og boblebad. Et game room og udenfor er der trampolin og legeplads og vidunderlig gå-turs-indbydende natur,

Jeg ved godt at jeg frister skæbnen mht. mit bækkenløsning, men med daglige pool og spa ture, så skal det nok gå og de små kan jo det meste selv.

Farvel!

Mit fjæs når ungerne sover og jeg i ro og mag kan slutte dagen af med et boblebad!! Det kunne satme godt mærkes i bæknet at jeg sådan drønede afsted med ungerne. De tasker var ikke nemme at bære på!! Altså dem med tøj og ting i…..

Farvel! Farvel! Farvel! Farvel!Mor blogger, Albert tegner og Alma ser tegnefilm. Dejlig stress-fri morgen?? Farvel! Efter aften badning stod den på boller med pålægschokolade. Det må man godt, når man er i sommerhus.Farvel!

Jeg ville lige tjekke dem inden boblebadet og fandt dem, hvor de holder i hånden… Åh så døde jeg lige lidt!!😍😍😍

Farvel!

Udsigt til poolen fra køkken og spisestuen😝👏🏻

Farvel!

9 kommentarer

 • Tina

  Meget sen kommentar men FUCK at tage i sommerhus med to børn og gravid er RØV SEJT! Det er street Credit point direkte ind på kontoen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Man kan overskue meget når man ikke har noget man skal nå. Men ja den kunne mærkes i bæknet om aftenen men kraftigere i hjertet. Kvali tid er sgu kostbart❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hvor ligger sommerhuset?
  God blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille J

  Ej hvor sjovt !!
  Sad lige og tænkte at det var da et lækkert sommerhus… så kunne genkende billedet du tog udenfor.. og så køkkenet og så spisebordet med pool og værelser i baggrunden 😀
  Jeg var i det sommerhus for to år siden, da jeg var afsted med hele min kærestes familie 🙂
  MEGA lækkert sommerhus og virkelig godt hvis man er mange afsted og selvfølgelig også hvis man er tre stk 🙂
  I må have en rigtig god og hyggelig tur !
  PS: elsker at følge din blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • andrea

  bestilt hos dansommer eller fed opdatering

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Sarah,
  Forstår godt du synes at billedet af dine små sovende skønheder, som holder hinanden i hånden er rigtig sødt. Man kan ikke lade være med at smile, når man ser det.
  Selv om det har været hårdt for dig, at få 2 børn så tæt på hinanden, så har de da virkelig meget meget glæde af hinanden. Håber også at jeres lille ny får glæde af sine større søskende.
  Hvor fedt for dig at kunne tage af sted i sådan et dejligt sommerhus – nyd det rigtig meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guli

  Har d evt et link ? Ser vildt lækkert ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ja jeg smeltede også lige ud i sofaen over det billede….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Dør da også lige lidt over det billede, hvor de holder i hånden – ALT FOR SØDT <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kan man lige hive brysterne frem