Om at være en lille smule ved at skide i bukserne

Nogle mennesker fortjener døden!!

Nogle mennesker fortjener døden!!

Jeg sad her i sofaen i gravid uniformen (min leopard prikket Ziperall heldragt) og havde netop fået spist min morgenmad og sendt ynglet ud af døren og overhører i tv avisen noget, som i den grad bragte mit pis i kog….nemlig at STAKKELS Anders Breivik føler sig uretfærdig behandlet. Han har nemlig siddet i isolation og mener nu at han har fået såkaldte isolations skader, der bl.a melder sig ved hovedpine. DET synes han ikke er ok, så han har simpelthen anlagt en civil retssag mod staten Norge for brud på hans menneskerettigheder.Helt specifikt for brud på Den Europæiske Menneskerettighedserklærings artikel tre og otte, der handler om henholdsvis ?umenneskelig eller nedværdigende behandling? samt ?retten til respekt for sit privatliv? – hvilket også skal omfatte den omfattende brevkontrol, som Breiviks skriftlige kommunikation med omverdenen reguleres under.

I ren raseri får jeg lige et par plukveer lige i træk, imens min puls galoppere afsted. JA Breivik DET skulle du nok have tænkt på inden du begik massemord dit usle grimme undermenneske, som ingen plads i livet har fortjent. ALLE de mennesker du frarøvede livet og så forventer du at man skal tage hensyn til DIG!! Ikke engang din egen mor kunne elske dig inden hun døde!!! Der er et helt specielt sted i helvede til DYR som dig!!!!!! Hvor VOVER du at forlange noget som helst!!! Jeg ønsker ikke mange mennesker det ondt, men dig måtte der edermaneme godt overgå noget voldsomt ubehageligt!!!!

26 kommentarer

 • David Nørgaard Madsen

  forbandet lorte indvandre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BirgitteP

  TAAAAAK!
  Og selv tak:-)!
  Ud i foråret med os to!
  Kh. Birgitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Montysmor

  En ting vi nok kan være enig om er at være uenige! Faldt han om foran mig, ja så ville jeg også genoplive ham,ikke pga lyst, men det skal jeg! Men jeg er ikke stolt af at han kan rende omkring vores retssystem, han bruger det så han får sine afskyelige ideer frem og kan fange evt svage unge! Det er noget der skræmmer mig helt ind i hjertet, som når ISS også kan få folk med på deres grusomheder! Så om det er følelser eller min angst for fremtiden, der får mig til at ønske at der var hårde og “smid nøglen” væk straffe kan jeg ikke svarer på! Men i mine øjne burde han ikke have taletid! Eller hans slags! Så var der måske en chance for at mine (måske) børnebørn kunne leve i en tryggere verden end den vi har i dag!
  For vi kommer ikke videre med ” det er synd for dig” !
  Og god aften til dig og tak for debatten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BirgitteP

  Montysmor.
  Ej, jeg synes ikke det er synd, og jeg taler ikke om han skal have flere chancer end andre. Men om at vi bor i en retsstat, hvor alle gud ske lov er lige for loven. Dvs at man faktisk ikke kan tage menneskerettigheder fra selv en der har gjort det han har.
  Det siger mere om os, dig og mig og vores samfund end om ham. Det her handler faktisk slet ikke om ham, men om hvilke mennesker og hvilket samfund vi andre vælger at være i mødet med en som vi oplever som personificering af ondskab.
  Jeg er utrolig taknemmelig og tryg over at leve i en type samfund, hvor der findes mennesker, der vil og kan forsvare hans ret til en værdig afsoning. Ligesom vores lægestand skal kunne operere ham.
  Og nu får du nok kvalme.
  Hvis han faldt om foran mig, så ville jeg også kunne genopleve ham, og ved du hvorfor. Jeg ville ikke kunne lade vær:-). Og det tror jeg faktisk også du ville kunne:-)!
  Jeg synes slet ikke du er hård:-).
  Du reagerer bare på følelserne, og de er helt naturlige. Han rører intet i mit hjerte. Jeg holder ham ud i strakt arm. Og det var ikke engang sjovt. Jeg så også hans nazihilsen i går:-(.
  For mig er et menneske altid et menneske uanset, hvad det har gjort.
  Dejlig aften til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Montysmor

  Birgittep der er også stor forskel på at blive dræbt i et fuldemandssyge slagsmål! Til at planlægge at blive massemorder og sprænge en bygning i luften for at skabe forvirring så man kan tage ud på en isoleret ø med unge og nedlægge dem på stribe!!!!!! Tag ikke fejl manden er ikke dum han er intelligent og har nøje planlagt alt hvad han gør! Også denne retsag! Folk der har handlet i dumskab eller har været påvirket kan ikke sammenlignes!
  Jeg går ind for at alle skal have en chance! Men min grænse går når man nøje planlægger noget så grufuldt! Og ser op ser op til et menneske som Hitler! Var det også synd for ham at han dræbte alle de jøder?
  Så må du gerne kalde mig hård, men jeg er nok ikke ene om denne mening!
  Men det er heldigvis et frit land!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BirgitteP

  Kære Montymor,
  Adfærd, adfærd, adfærd…
  Du lever efter et monster og finder et mennesker…
  Det du skriver, handler vist mest om dine behov for at straffe/hævne.
  Hvad hvis han ikke er i stand til at føle anger…?
  Hvordan lærer vi børn at angre?
  Se andet end toppen af isbjerget!
  Det er så hjælpsomt et udgangspunkt, når vi skal diskutere.
  Jeg så som meget ung “Dead man walking”. Der gør op med, at de efterladte ville få det bedre, hvis datterens voldtægtsmand blev henrettet.
  Eller gå ind og se The Revenant…Man bliver tom, ensom og trist af hævn.
  Tom Hardy skulle have haft Oscaren for han viser, at det racistiske møgsvin af en morder også bare er et menneske.
  Det kan godt være du ikke kan se det fra Breiviks side. Men du, jeg og samfundet vinder ingenting ved hævn.
  Den retssag er i virkeligheden det bedste der kan ske…som jeg ser det. Tænk, når sorgen er kommet på afstand, så kan vi med vores retsprincipper i den ene hånd og vores menneskelighed i den anden diskuterer, hvad vi gør ved et mennesker som ham.
  Min fætter blev dræbt 16 år gammel af en fuld svensker, og manden fik i Sverige en behandlingsdom. Og selvom min faster og onkels liv faldt fra hinanden mente de at det var det rigtige (efter et stykke tid). For hvis det var deres søn, der var havnet i den situation, så var det det de ønskede for ham i stedet for en lang stram for manddrab.
  Deres liv kom aldrig på sporet igen. De havnede på Falster i en faldefærdig rønne og er gået til i druk. Men min faster der i dag lever for under 1000 kr. om måneden er stadig et af de fineste og mest tilgivende mennesker jeg har mødt.
  Berikvik er også nogens barn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Montysmor

  fair trail, humanisme???? Manden slog nazi hilsen! Vil gerne giftes med en kvindelig nazist tilhænger! Han anger ikke for hvad han har gjort han vil gøre det igen! Han gør alt hvad han kan for at gøre opmærksom på ham og hvad han står for! Det får han nu ved er i retten og medierne følger ham! Hvor er der fair trail for dem det gik ud over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BirgitteP

  Jeg ser et kæmpe potentiale i jer kendisbloggere, men I bliver nød til at være andet end lækkert hår og fede tasker.
  I har en stemme!
  Du har et kæmpe potentiale, fordi du selv, hvis jeg husker rigtig kommer fra, hvad jeg i min verden kalder: Underdanmark. Jeg kommer selv derfra. Vi mangler stemmer.
  Når jeg kiggede på mine venner ønskede jeg ikke at have det, de havde af materielle ting, men jeg ønskede adgang til en verden af respekt og viden. For det er kun igennem det, at man kan bryde ud og komme rigtig videre.
  Se på det billede, som du har lagt op med dette indlæg.
  Man kan have nok så mange fine tasker og spise på nok så mange gode restauranter men når man alligevel fremstiller sig på en måde, som jeg ikke ville lade min 11 årige dreng gøre, så skal man nok lige trække vejret og overveje hvad man har gang i.
  Tag ikke fejl, jeg synes, du er en fantastisk inspirerende kvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Heldigvis kan man jo frit have forskellige holdninger og jeg gider ikke bevæge mig ind på en længere diskution og retfærdiggørelse af min.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • BirgitteP

  “Føler”. Nej, og det er måske der, man skal passe på.
  Han er et menneske, og vi lever en retsstat. PUNKTUM!
  Hvis en af dine venner er advokat, så bed personen forsøge at forklare det.
  Den slags er godt at vide, særligt når man få børn i fx i skolen.
  Der nytter det ikke noget ikke at kunne se andet end andre børns uhensigtsmæssige adfærd, og man fjerner ikke ens egne følelser ved at straffe andres uhensigtsmæssige adfærd. Det gør man kun ved at være det gode eksempel selv, og lære sit barn at behandle andre som de gerne selv vil behandles.
  Jeg ved mange af de efterladte i Norge netop holder hele processen ud omkring retssagen ud ved at tænke, at når vi giver lige netop ham en retssag, så viser vi, at vi er større end hans forbrydelse.
  Det kaldes også humanisme!
  Kh. BirgitteP

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie R.

  Hvis du havde spurgt mig for et par dage siden havde jeg været helt fuldstændig enig med dig, lige indtil jeg mødte Kristian Lundø, i forbindelse med mit arbejde, som er overlevende fra Utøya.
  Han gjorde simpelthen sådan et stort indtryk på mig, høre ham fortælle om dagen, og se billederne sammen med ham gjorde sådan et stort indtryk. På trods af alt hvad han har været igennem, og set døden decideret i øjnene, mener han stadig at Breivik har ret til en “fair trial”. Og jeg kan egentlig godt følge ham. Breivik prøvede at ødelægger dem, og slå troen og deres holdning ud af dem, ved at gøre noget så forfærdeligt. Men det mener Kristian, bestemt ikke at han skal have lov til. Alle skal behandles ens, også selvom man er et monster som Anders Breivik..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg er enig i, at døden er for nem en udvej for en sådan syg mand !! MEN, dog synes jeg også at det er spild af ressourcer og statspenge at skulle holde en mand som ham i live!
  Man burde sende ham til Kina, Thailand eller andre barske fængsler – se så kunne han rigtig få lov til at lide og rådne op. Man har det for nemt som massemorder, her i Norden ! BUM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Montysmor

  Stil ham ned på torvet og lad mængden stene ham! Så kan han føle den angst og smerte han påførte de unge mennesker! Jeg kørte sidste år på vejen ud for Utøja og vi gjorde holdt ved den lille rasteplads! Der var lys,hilsener og tøjdyr! Jeg er ikke en der græder nemt og min mand er en ” hård” trucker, men vi havde begge tåre ned af kinderne for de unge og deres efterladte da vi gik tilbage til lastbilen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Jeg ved godt at den bedste straf er, at lade idioten rådne langsomt op i fængsel. Men, jeg får et sug i maven HVER gang hans navn er i medierne og jeg kan ikke forestille mig hvor ondt det må gøre på alle de mennesker, som mistede en ven, en datter, en søn, mand eller kone for hans ondskabsfulde og feje handling. Så jeg mener han skal dø for sin handling. Ikke om mange år, men med det samme, så verden kan komme videre. Jeg bryder mig ikke om at han få så meget som et punktum i medierne. Han skal ties ihjel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Sådan!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Fuck om han ikke lider – bare afliv svinet så vi kan blive fri for ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Det, der karakteriserer en retsstat, er jo netop, at også den dømte har rettigheder. Det er ren demokrati. Rettigheder går ikke kun den ene vej. Så kan man ellers føle, som man vil, men rettighederne består.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   ja du har ret….men jeg FØLER bare ikke han har ret til noget som massemorder….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Lige da jeg læste din overskrift, tænkte nej her er jeg uenig.
  Men nej jeg er enig når det handler om Andres Breivik. Han skal slet ikke stille nogen som helst krav. Han har ødelagt SÅ mange mennesker liv. Jeg synes ingen straf er hård nok til ham. Han viser ingen tegn på at han er påvirket af hans handling, andet end at han gang på gang føler sig dårligt behandlet. Føj hvor den mand giver mig kvalme………

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Kan kun være enig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Forstår din frustration, men det er jo bare endnu et opmærksomheds stunt. Synes personligt selv at Breivik ikke skal dø – så lider han jo ikke mere og så er han væk. Han skal bare rådne op i det værste fængslet uden nogen form for kontakt til andre mennesker eller mulighed for at skrive breve/kommunikere og begrænset med mad!
  Nu har jeg svaret her på din kommentar, men jeg synes virkelig bare at Breivik skal ties ihjel. Normalt kommentere jeg aldrig på ham for jeg synes simpelthen ikke han er værd at bruge min tid på. Han provokere med vilje og den opmærksomhed fortjener den syge stodder på INGEN måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Nielsen

  Hørt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Godt sagt! Den mand er simpelthen SÅ afstumpet og væk fra vinduet at man bare håber på han kommer til at rådne op i isolation for evigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være en lille smule ved at skide i bukserne