Sådan fejrede vi vores fødselsdag

Jeg mistede lige kontrollen

Jeg mistede lige kontrollen

Jeg er normalt rimelig behersket (eller er jeg) når det kommer til at shoppe tøj, men jeg har bare en svaghed, når det kommer til børnetøj. Der er jo bare ikke noget sødere end baby og børnetøj. Jeg brugte i sidste uge hele 3 timer på at opdatere Albert og Almas forårs og sommer garderobe. De vokser jo som ukrudt!! Jeg havde også kigget på lidt nye ting til mig selv, men efter 3 timer på POMPdeLUX‘s hjemmeside, så var det budget vidst brugt op lol Jeg får heldigvis lidt rabat hos dem, derfor skal jeg også huske at skrive at dette er en reklame. Ikke desto mindre sprængte jeg budgettet. Deres nye kollektion er simpelthen noget af det fineste og med dejligste farver og mønstre. Jeg ELSKER de hele sæt man kan få til pigerne, som det Alma har på her på billederne. I bliver nød til at tjekke alle deres nye kollektion ud HER.

Ungerne var rigtig i hopla, vi skulle nemlig på bondegårs besøg igår. Vejret var “varmt” da vi tog hjemmefra, men da vi 30 min senere ankom til bondegården, måtte vi alligevel smide dem i deres flyverdragter.

Jeg mistede lige kontrollen

Jeg mistede lige kontrollen Jeg mistede lige kontrollen  Jeg mistede lige kontrollen Jeg mistede lige kontrollen

Jeg mistede lige kontrollen

Jeg mistede lige kontrollen

4 kommentarer

 • Christine

  Jeg er også gået amok hos pompdeluxe til vores datter som er en måned yngre end Alma. Jeg har nu indset at mor her og datter, har det bedst med fuld garderobe fra pompdeluxe.
  Jeg bestiller dog ikke som mange andre, efter devisen ‘hun skal kunne vokse i det’. Jeg h A d e r ombuk på ærmer og ben. Så det skal passe spot’on!
  Jeg har to drenge på 5 og 8, men til trods for de har set kollektionen live og frit kunne vælge. Er det bare ikke dem. En enkelt polo har jeg dog til dem hver. Men må ærligt sige at jeg er enig med dem. Drenge kollektionen er bare… Kedelig. Slet ikke fordi det skal være i molo banen, men den er bare trist at se på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kender det godt – havde en sales advisor på besøg for er par uger siden og den enorme pakke blev leveret lige inden Påske. Såååå fint tøj – men må indrømme at mængden også denne gang løb løbsk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hvem er det også, der har opfundet børnetøj?! Det er jo MEGET sjovere at shoppe end tøj til sig selv. Da jeg blev gravid, tænkte jeg at hand-me-downs, genbrugs- og rotationstøj var vejen frem, da de jo netop vokser som ukrudt og det var da spild at bruge penge på det. Men så kom den lille pige og det er jo Så hyggeligt at forkæle hende med kvalitet og skønne farver. Selvom hun er skide ligeglad. Så bliver der så ikke helt så meget til mor – det er okay.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Vi arver selvfølgelig også tøj til hende og køber genbrug. Men det ER altså rart at udvælge noget nyt, lækkert tøj til hende ind i mellem.☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan fejrede vi vores fødselsdag