Smukke maxi kjoler

Barnets bog til lille Arthur

Barnets bog til lille Arthur

Jeg er stadigvæk sløj!!! Come on!!! Hvor længe kan man gå og snotte og være så ringe!! Jeg er simpelthen så træt, grim og bleg at se på at jeg får ondt i øjnene, når jeg går forbi spejlet. Imorgen må jeg sgi da være rask🙈

Jeg blev i meget bedre humør, da jeg modtog denne sødeste lille Barnets første bog skrevet af Simone Thorup Eriksen. Det er skønne Christiane schaumburg Müller fra Chrichri.dk der har forkælet mig og vores kommende søn. Den har jeg puslet lidt rundt i idag og jeg er vild med illustrationerne og måden bogen er sat op på. Derud over er der matchene kort, der hjælper med at datere billeder af ham. Dem havde jeg ikke med Albert og Alma og jeg glæder mig til at bruge dem👏🏻😋 bogen og kortene er iøvrigt en genial gave til gravide!! Tak skatter!!!

Jeg tænker den kan fåes i div. boghandlere og online??

p.s. Så vil jeg lige tilføje at ja…. Jeg har igen min leopard dragt på… For måske 8 dag i træk… Men altså… Jeg HAR været i bad!!!!

 

4 kommentarer

 • Katrine

  Hvor har du købt leoparddragten?? ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Bog og kort kan købes hos http://www.babypynt.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg har lige bestilt hendes stofposer til mine pigers garderobe i vuggestuen og børnehaven

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne S

  Jeg havde også de bedste intentioner med bøger til mine 3 døtre. Tvillingernes opdaterede jeg frem til de var 3 mdr og så glemte jeg alt om det

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke maxi kjoler