På mine læber idag

Forårs fornemmelser & graviditets timing

Forårs fornemmelser & graviditets timing

Blomsterne er så småt ved at springe ud og fuglene kvidrer vildt hjemme i vores have. Og jeg ELSKER det. Jeg stopper nogle gange op midt i haven og lukker øjnene og så står jeg bare og lytter og dufter. Igår da vi skulle på tur, tog det os næsten 20 min at komme fra hoveddøren til bilen, da ungerne ville plukke blomster og hvorfor ikke, vi havde ikke noget vi skulle nå. Tiden flyver afsted og jeg synes at det er møg spændende at observere, hvordan Albert og Alma udvikler sig. Jeg føler at jeg bliver en bedre og bedre mor og det er selvfølgelig også i takt med at de små bliver bedre til at udtrykke sine behov. Nu står jeg snart igen med en nyfødt og livet med en nyfødt er til tider ren gætte”leg” men jeg glæder mig virkelig meget og ved nu, hvor hurtigt tiden går og at de meget pludselig er blevet store.

Albert plejer som regel at komme ind i soveværelset, når han vågner. Men kl. 07.20 i morges hører jeg ham gå ind i stuen. Jeg lister ind for at se, hvad han laver og der på sofaen sidder han under et tæppe og hygger med et ninjago blad….jeg var helt målløs over hans selvstændighed. Det var altså lidt en speciel oplevelse. Alma viser også mere og mere interesse for at smide bleen og hun vil i det hele taget gerne alle de samme ting som storebror. De bærer selv deres tallerkener ud i køkkenet efter maden og spilder de, så insisterer de også på at tørre op selv. Og sådan kunne jeg blive ved. Jeg synes kun det er hårdt, når de begge er syge her under min graviditet, men vi er forhåbentlig ovre de værste virus uger og med sommer er lige om hjørnet.

Det er iøvrigt knaldgo timing at føde der slut juni. Så slipper man for de helt varme dage med ekstra væske i kroppen og man kan nyde sommeren med sin lille baby. Jeg var gravid over sommeren med både Alma og Albert og det synes jeg ikke var det fedeste. De varme dage var hårde og jeg måtte sige nej til en masse skønne sommer arrangementer, fordi jeg havde så megen bækkenløsning og vand i kroppen. Denne sommer kan vi rigtig nyde som en familie på 5 og forhåbentlig bliver der så varmt at vi kan få benyttet “vores” strand lidt.

Forårs fornemmelser & graviditets timing

Forårs fornemmelser & graviditets timing

 

3 kommentarer

 • Camilla Berg Olsen

  Din hat Sarah Louise hvor er den fra? Den er simpelthen så smuk.

  Og hvor er dine børn dog blevet stor, det går jo næsten alt for stærkt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri

  Hvor din smukke kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På mine læber idag