Så samle dog benene

Et godt tip til mødre

Et godt tip til mødre

Vi må jo hjælpe hinanden lidt, når det kommer til gode råd og tips. Dem der har fulgt mig længe på bloggen ved at jeg er vild med mærket POMP de LUX. Og de har simpelthen igen i år, det sødeste sommertøj alt fra nattøj til overtøj og alt derimellem. Og hvis i ligesom jeg godt kan lide en god handel, så er der altså lige nu rigtig mange penge at spare.

På deres webshop kan du lige nu få en to-styks pris på alt softwear. Softwear er strop toppe, undertrøjer, bodyer, nattøj, natkjoler osv. Jeg har købt en del bodyer med korte ærmer og undertrøjer til ungerne, som de bruger her i sommervarmen. Tjek deres tilbud ud HER. Kampagnen gælder fra mandag den 9. maj til og med søndag den 15. maj.

Billederne er fra igår, hvor Alma og jeg da lige koordinerede vores tøj. Hun synes det var vildt sjovt og hun kaldte os for lille-Alma og store-Alma. Det var med hat på og de var begge to i POMP de LUX fra top til tå.

Et godt tip til mødre

Et godt tip til mødre Et godt tip til mødre

2 kommentarer

  • Hej smukke Sarah Louise hvor er din skønne stribede kjole fra??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

    Lille-Alma og Store-Alma, I ser bare så skønne ud i jeres kjoler – – hvem er jer er Store-Alma ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så samle dog benene