Lidt om glædestårer & dejlige veninder

Lige ved og næsten// gravid uge 33

Lige ved og næsten// gravid uge 33Lige ved og næsten// gravid uge 33

Nu er jeg kun 4 dage fra at være fulde 34 uger henne. Det er det magiske tal, for der er baby Arthur så godt som fuldt udviklet. Jeg har ligget på langs i over 2 uger og jeg GLÆDER mig til at eks. kunne sætte mig ud i haven, køre en tur eller bare lege med de små. Selvfølgelig skal jeg ikke presse citronen og jeg skal stadig være forsigtig. Han skulle helst bliver derinde frem til termin.

Det har egentlig været “nemmere” end jeg regnede med at være sengeliggende, for jeg har været syg lige siden jeg blev udskrevet fra hospitalet, så har ikke haft energi til noget som helst. Først feber og ondt i halsen og så snot og hoste og den hoste er altså en killer!! For det gør drøn ondt i mit ar, hver eneste gang. Man kan jo sige at skulle der være en god timing med at være syg, så må det da være, når man alligevel skulle blive i sengen.😋

 

7 kommentarer

 • Tine

  Det er fedt at læse at han stadig er derinde! Jeg blev selv indlagt med smerter og veer i onsdag da jeg var 31+1 og jeg har et hjertesygt barn i maven. Så det var virkelig et chok og han skulle bare ikke ud!!! Ve-hæmmer og lungemodner og bundet til sengen og i går fik jeg så lov at komme hjem og ligge i stedet for. Så ret meget samme historie som dig. Nu håber jeg bare han vil blive derinde. Jeg har stadig mange(!!!) plukkeveer og nogle ret kraftige nogle, men håber på at det ikke bliver til mere lige nu. Og så ligger han oven i købet med numsen ned i mit bækken, så har fået stillet et kejsersnit i sigte. Øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary

  Jeg har desværre ikke den første som der blev født i uge 31 hun døde desværre da hun var 3 og en halv måned af vuggedød, men jeg har 2 dejlige drenge på 21 og 23 år og så har jeg den pragtfuldeste prinsesse på snart 17 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   wow…sikke en historie og sikke en power mor:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary

  Det er dejligt at du er nået så langt :).
  Det er da godt at det ikke var mere end 2 uger at du skulle ligge ned på langs selvom du skal tage den med ro. Jeg har været igennem 4 graviditeter hvor at den første blev født i uge 31 og de to næste blev født i uge 35 og den sidste blev født lige på terminsdatoen. Jeg har lagt ned i alle graviditeterne fra uge 20 og så til at de blev født så pris dig lykkelig for at du heldigvis ikke har haft mere end 2 uger at ligge på langs.

  Jeg har INTET måtte lave fra uge 20 andet end at gå på toilettet og så sidde lidt op og spise, ellers så har det været at ligge på langs og helst med benene lidt oppe så trykket mod livmoderen blev formindsket så jeg har da lidt erfaring med at ligge og holde på barnet så længe som muligt.
  Jeg vil ønske dig alt mulig held og lykke i den sidste tid i graviditeten 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   puhaaaa det lyder sgu hårdt, men sejt at du lige nappede 4 stk:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Dejligt at du er så langt i dingravitet, og lille Arthur snart er så stor, til at komme til verden, hvis det skulle ske før termin…

  Aldrig sjovt at ligge syg, men ja, som du skriver tager du ting på en gang, nu når det skal være, men rigtig god bedring til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at du er nået så vidt, og så er du ufattelig smuk som gravid! Roses den der roses bør!

  God dag til dig og dine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om glædestårer & dejlige veninder